• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

BE YOU MET B.YOUNG

Of je nu wilt flaneren in de shoppingstraten met een fab outfit, pure boss lady vibes wilt uitstralen op je werk of s’ avonds wilt shinen tijdens een romantische date met je lover of op een avondje uit met je vriendinnen: b.young heeft all you need and more om steeds verrassende en originele looks neer te zetten waarmee je volop je persoonlijke fashion sense kunt showen.

ON-TREND EN BETAALBAAR

b.young vormt al sinds 1991 de all-time favourite van menig fashionista en terecht! Denk vrouwelijke looks die steeds on-trend én betaalbaar zijn. Ideaal voor als je graag de modetrends volgt zonder daarbij constant je bankrekening te plunderen. Toch focust dit Deense modemerk op design en kwaliteit, zodat je ook echt waar krijgt voor je geld. It’s all in the details en ook dat heeft deze bekende brand perfect begrepen. Laat je verleiden door de speciale stoffen, romantische ruches, stoere studs, opvallende knopen en meer van dat moois en get ready voor je volgende fashion crush.

Bij b.young zit je goed voor een full look die helemaal klopt. Van de beste basics tot de meest showstopping stuks waarmee je op elke party in de spotlights staat en alles daartussen. Elk seizoen komt het merk met een nieuw trendverhaal aanzetten waarin je je volledig kunt verliezen met powerfull pieces die je een wauw-look van kop tot teen bezorgen. Daarnaast matchen de verschillende items uit de collectie ook perfect met de rest van je garderobe, zodat je volledig je eigen ding kunt doen en volop kunt uitpakken met je eigen fab looks.

FASHION VOOR ELKE STIJL

Wat staat er op het mode menu van b.young? Heel veel zo blijkt! Denk basic shirts en tops, die je met alles kunt combineren en ga daarnaast lekker los met opvallende T-shirts met prints, must-have blouses met statement mouwen en kleurencombo’s die elke look naar the next fashion level tillen. We spotten ook zowel geklede broeken als top jeansbroeken in alle mogelijke wassingen en vooral on-trend modellen, zalig zachte knits in de leukste kleuren, warme winterjassen, stoere jacks en leuke trenchcoats. Ook de jurken en rokken vormen echte hot shots in je kleerkast met pretty prints en modellen voor elke stijl en gelegenheid.

b.young vormt de go-to brand voor vrouwen met een drukke agenda. Zo kun je perfect in dezelfde look van kantoor naar het happy hour gaan of genieten van een zalige zen dag voor jezelf. Shine zowel aan de schoolpoort als aan de feesttafel bij je familie en voel je goed in je everyday looks. Vrouwelijk meets urban chique tot all the way fancy. Jij kiest wie je bent met b.young!

Ga bijvoorbeeld voor de ultieme casual chique look met een wide leg jeans in combinatie met een lossere satijnen blouse die je in de broek steekt en daarover een stoer jacket. Of kies voor een skinny of slim fit jeans en match met een oversized knit in een leuke color block print of een cool T-shirt met daarover een XL gebreide vest. Romantique, c’est chique met een kanten blouse met ruches die je combineert met een geklede maar toch comfy pants. Of opteer voor de winning combo van een hemdsjurk met bloemenprint met daarover een cropped trui en een paar sneakers of enkellaarzen.Je kunt ook voor all the way comfyness gaan met een super stijlvol huispak waarin je ook perfect de straat op mag. Kies de look en stijl die het beste bij je past en flaunt it!

BE FAIR MET B.YOUNG

Naast prachtige collecties afleveren, vormt ook duurzame mode one hot topic op de agenda van deze Deense brand en dat bewijzen ze met hun b.fair lijn. Hiermee wilt b.young hun commitment aan het constant verkleinen van hun ecologische voetafdruk extra in de verf zetten. Met b.fair kiest het merk voor een groenere en verantwoorde productie met duurzame materialen en een pak minder afval. Zo dragen ze hun steentje bij aan een mooiere en duurzame modewereld door fair te zijn tegenover iedereen.


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK