• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Festival fever

Voel jij het ook? Die festival fever? Well good news, want na twee lange jaren worden de festivalweides opnieuw geopend! En dat betekent lots of fab festival looks, want ook op de wei wil je volop kunnen shinen tijdens het shaken op de tunes van je favoriete bands en dj's. 

More is more

Nieuw festivalseizoen, dat vraagt om een nieuwe look. Maar what's hot en wat not om fashionable te flaneren over de wei? Meer is meer, zo blijkt voor de festivalzomer van 2022 met een overload aan knalkleuren én kleuren clashes, veel nineties en nillies inspiratie, boho én funky chiqueness, co-ords, crop tops, crochet én eyecatching details. Let's get groovy!

Top 10 festival essentials

Tijdens het preppen voor je favo festival deze zomer, stel je in je hoofd ook al een fab festival look samen. Om je op de juiste fashion road te houden, geven we je hier alvast 10 festival essentials, zodat je kunt feesten in stijl!

1. Knaldrang met kleur

Het is de summer of color en die trend zet zich volop verder op de wei. Dus durf te kiezen voor kleur en knal met een jurk, T-shirt en/of short of rokje of handtas in hot pink, mellow yellow, knal oranje, purple power of neon groen. Ga voor een full on pink look of laat de kleuren lekker clashen en kies voor een knallende kleuren douche. 

2. Crop it up

Yes, de crop top is back! Dus show off je mid waist met een leuke crop top of T-shirt of blouse die je heerlijk hoog kunt opknopen. Combineer deze met een high waist, al dan niet denim, short en rock de crop top. En no worries, je hoeft heus geen six-pack te hebben om de crop top te kunnen dragen: curvelicious is hot!

3. Matchy match

Kies voor een coole co-ord set en shine op de wei met je trending look. Ga voor een bijpassende top en short of kies voor een blouse met matching wide leg pants. Strik je fashion match en showen maar. En who knows, misschien strik je zo ook wel je next love match?

4. Funky prints

Naast de color clash, kun je ook kiezen voor fab funky prints met een beetje psychedelische vibes. Zo spotten we veel swirl- en waterval prints, golfjes, abstracte lijnen en meer van dat moois. Een co-ord met pure seventies vibes? Yes please!

5. Coole crochet

Laat je strikken! En dan hebben we het wel degelijk over je look, want alles wat gehaakt is, is helemaal hot. Denk knitted tops, rokjes en shorts, eventueel met matching vesten, om in de co-ord trend te blijven.

6. Feel the flow

Hoewel een jeansbroek misschien je all time favorite keuze is, laat je deze toch best eens links liggen en kies je in de plaats daarvan voor een heerlijke flowy pants, eventueel met pretty print of embroidery details. Match met een leuke, al dan niet matching of knitted, top. Zo geniet je all day van een comfy feel terwijl je toch fab over de wei flaneert en zalig kunt flowen op de muziek!

7. Kill het met de kimono

Kies voor de kimono als ab-so-lu-te must-have voor je volgende festival. Tropische temperaturen op de wei? De lichte en luchtige kimono vormt een extra cool beschermlaagje tegen de brandende zon. Koelt het s-avonds af? Dan vormt de kimono je perfect cover-up. Ga voor lang en lovely of kort, maar krachtig. Denk een denim short, leuke crop-, knitted-, of kleurrijke top met daarover een kimono en je bent klaar om helemaal los te gaan in stijl. Geen fan van de kimono? Geen probleem! Een ietwat losser hemd will do the job als lichte cover-up. Deze kun je ook weer opknopen om in de cropped trend te blijven.

8. Boho chiqueness

Fancy op de wei? Ja zeker! Met een lange bohemian style dress zijn all eyes op jouw gericht! Kies voor lekker lang en flowy zodat je in alle comfort kunt liggen, loungen én dansen. 

9. Doe het met denim

Bij festival denken we meteen ook aan onze favo jeans short. En gelukkig is deze classic here to stay! Kies bij voorkeur voor een high waist en er mogen gerust wat extra ripped touches aan te pas komen. Daarnaast vormt ook de denim jacket een vaste waarde op de wei. Cool en overal op te combineren. Durf hier gerust opnieuw voor een knalkleur à la hot pink te kiezen.

10. De finishing touches

Finish off je festival look met de juiste accessoires. Denk hierbij aan een XL zonnebril (goed tegen de zon én de eventuele wallen na een wilde festival nacht), eyecatching oorbellen (again, kies voor kleur), een crossover bag, zo kun je lekker los gaan terwijl je al je essentials dichtbij je draagt, een pet of hoed en een paar comfy slippers.

Festival faux-pas

Stay away van jumpsuits en playsuits, very cute en trending, maar allesbehalve handig wanneer je in die ietwat claustrofobische Dixi wc zo goed als in je blootje moet gaan om te kunnen plassen... Laat staan om daarna alles weer netjes aan te trekken én elegant uit het veel te kleine hokje te stappen. No-go dus! Kies ook niet voor delicate stofjes à la satijn of zijde, deze overleven de festival madness misschien niet...

 

 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK