• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Festival fever

Can you feel it? De festival fever? Wij wel! De zomer nadert en onze dansbenen beginnen al te kriebelen. Ga jij rocken op Pukkelpop, dansen op Tomorrowland of viben op Couleur Café, maar weet je nog niet what to wear? Don't worry, met onze outfit tips shine jij aan elke stage!

Fab festive vibes

Imagine je favoriete band on stage, een verkoelend drankje in je hand én een fab festive look waarmee je effortless de show steelt. Klinkt als de perfecte dag op je favo festival! Krijg je nu al wardrobe worries over wat je moet aantrekken? No stress, wij laten je niet als een hot mess over de wei flaneren, maar wel in lovely looks to die for.

Afhankelijk van het festival waar je naartoe gaat, kun je je outfit finetunen naar de juiste vibe. Zo mag het voor Werchter en Pukkelpop een beetje meer rock'n roll, voor Couleur Café, Dour of Reggae Geel bohemian all the way en voor Tomorrowland, We Can Dance of Extrema Outdoor meer dance proof zijn. Dus prep nu al je festival look en get ready to let loose!

Fancy op de wei

Rock Chique

Heb jij je tickets voor Werchter of Pukkelpop al in the pocket? Dan ben je probably wel fan van de rock'n roll mood die er heerst. Al betekent dat niet dat je sowieso voor een jeansshort en band T-shirt moet kiezen. Niets mis mee, maar als het net iets meer mag zijn, hebben wij just what you need in store.

Vormt een jeansshort je go-to keuze? Sure! Maar kies misschien voor een gekleurde denim look of eentje in een iets meer fashionlike two tone tint. In de plaats van een simpele T-shirt, steel je in een crop top in fleurige floral print of een hot crochet topje helemaal de show. Of pimp je regular denim short met een satijnen topje en een lange kanten kimono. 

Liever geen jeansshort? Geen probleem! Ga voor een iets meer dressed up short in hot pink met, again, een kortere crochet top. Rock chique it is!

Banging bohemian

Ben je vooral te vinden voor de laid back free spirit sfeer die op festivals à la Reggae Geel of Couleur Café heerst? Dan hou je waarschijnlijk ook wel van de meer hippie chique look. En voor banging bohemian vibes ben je bij ons aan het juiste adres!

Niets ademt meer fancy boho dan de kimono's en jurken van Addicitive. Vooral de lange en fabulous flowy halter dresses vormen je party partners in crime om een statement te maken op de wei. De kimono's kun je combineren op een jeans of een short of letterlijk iets meer fancy pants op een wide leg broek en een showstopping topje. 

Of kies voor een banging boho broek met wijde pijpen in crochet stijl of flower print. Ga voor de two piece look met matching topje of combineer je hot hippie pants met een crop top en eventueel een effortless chique wit hemd. 

Dancing Queen

Okay queens, ready to dance? Wie naar Tomorrowland of We Can Dance gaat, weet dat het daar niet enkel over de dance tunes gaat, maar dat ook vooral je outfit on point moet zijn. De weide wordt je catwalk dus strutt it girls!

Glitter op een festival? Ooh jawel! Ydence got you covered om letterlijk te shinen aan het podium met hun fab festive collectie. Steel de show in één van de very dance proof glitter jurkjes. Lekker los, dus ideaal om je dansbenen alle ruimte te geven. Combineer ze met een trending sneaker en all eyes zijn on you gericht. 

Nog meer glitter all the way met hun wide leg glitter pants, die je perfect kunt matchen met een shiny topje. Finish off je fashion forward look met een blazer en belandt sowieso in de top tien beste looks. Of kies voor een shiny satijnen of lovely linnen broek met wijde pijpen en combineer deze met een korte kimono of een lang lacy exemplaar. Dance, dance, dance ladies!

Festival essentials

Ready to rock it in je fancy festival look? Zorg voor de icing on the fashion cake met enkele essentials die je festival experience nog aangenamer maken:

  • Een sassy zonnebril
  • Een lichte regenjas
  • Een heuptasje
  • Een jeans jasje

Party on!

 

 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK