• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Fun fashion: feel good accessoires

Het funshoppen werd de voorbije jaren de kop ingedrukt door miss Rona, tot nu… Want we stoppen de fun terug in de fashion! Naast een knaldrang aan kleuren in je kleren, mag het ook allemaal een stuk speelser op vlak van accessoires. Pimp je outfit met kleurrijke en soms zelfs furry handtassen, schoenen, riemen en sjaals die een extra fun factor toevoegen aan je look.

We kunnen allemaal wel een beetje fun gebruiken, dus laten we beginnen met feel good fashion, waar je met kleine eyecatchers al kunt knallen in je look. Laat je tijdloze en weldoordachte basics even links liggen en durf uit te pakken met kleine showstoppers die je outfit meteen een stuk speelser én persoonlijker maken. 

Fluf you

Hoe fluffier, hoe beter! Accessoires met een hoge aaibaarheidsfactor staan dan ook hoog op onze wanted lijst. Niets zaliger dan je voeten in zachte fluffy slippers schuiven én daar dan ook nog mee de straat op mogen. Pantoffel feel all day? Check! Ook ideaal in de lente, wanneer het nog net een tikkeltje te koud is voor je high summer slippers, maar je toch al dat zalige zomer gevoel aan je voeten wil. Combineer ze onder je favo jeans, rokje of een lange jurk en loop letterlijk op wolkjes.

Nog gespot in de fluf department: XL furry bags. Een handtas die je kunt knuffelen? Ow yes baby! Met deze show stoppende shopper zijn alle ogen op jou gericht. Zelfs als je in je meest casual chill look naar de winkel gaat, ben je toch dressed to impress met deze beauty aan je arm. En wat nog leuker is, je kunt er alles in kwijt, want XL remember!

Knallen met kleur

Color is the new black. Zwart mag voorlopig even in je kast blijven liggen, want de lente en zomer is één en al kleur, ook wat de accessoires betreft. Ben je niet zo color minded, begin dan met baby steps en kies voor een kleurrijk sjaaltje of ga voor de trending color blocking handtasjes met statement riem die meteen een boost geven aan je outfit. Hier krijg je nog de keuze tussen de klassieke modellen die je over de schouder draagt of voor de super handige cross over bags die je over je borst kunt dragen, zodat je je handen lekker vrij hebt tijdens het wandelen, shoppen, spelen met je kinderen, …

Ook met een opvallende en kleurrijke riem kun je snel en simpel kleur toevoegen aan je look én meteen extra taille creëren of deze net in de verf zetten. Combineer de XL tailleriemen op een oversized jurk, een lange rok of op een broek met wijde pijpen. 

Naast de fluffy slippers, kun je ook knallen met kleurrijke toppers aan je voeten, waarmee je zo de zomer in kunt wandelen. Ga voor de full summer feel met een kleurrijk shortje of een flower power jurk in combinatie met de slippers. 

Lovely loafers

Naast de slippers, vallen we ook head over heels in love met de loafers. Als je op schoenenjacht trekt, kun je deze loveable loafers niet missen, want ze zijn hot en trending deze lente en zomer. En dan nog het liefst in leuke candy crush kleurtjes, zodat je helemaal kunt knallen met je look. Kies voor de instappers en geniet van een real pantoffel feel zonder schuldgevoel. Denk lila of blauwe loafers met een mooi gouden schakel detail die je combineert onder een jeans, short, rokje of jurk, kortom, met wat je maar wilt. Comfy, maar toch chique? Check met de loafers!

Power to the pet

Een pet enkel weggelegd voor mannen? Think again! Power to the ladies met de stylish petten. De jaren ‘90 zijn terug en brengen de petten voor dames met zich mee. Ideaal om een portie power én stijl toe te voegen aan je look. Zelfs wanneer je voor een classy outfit kiest met een blazer of trenchcoat, zorgt een pet voor een verrassende statement touch. Of ga voor stoere urban vibes met een jeans, sweater, chuncky sneakers en een pet to top off je look. Daarnaast vormt een pet ook een top oplossing tijdens een bad hair day. Need we say more?

Stop de fun terug in fashion en laat je lekker gaan met deze leuke accessoires, die ook goed zijn voor je mood. Dus pak je knuffel- of color block bag, color it up met stylish slippers of lovely loafers, zet je pet goed en strike a pose!


 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK