• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Groen? Doen!

Go green is niet enkel milieuwise the way to go, maar ook in je everyday look want groen is very trending! 50 tinten grijs, move over, want het zijn alle tinten groen die je winter wardrobe gijzelen. Groen? Gewoon doen!

Alle tinten groen

Hoop, natuur ennn... couture! Want groen is niet alleen de kleur van hoop voor een duurzamere wereld, deze killing kleur is ook taking over fashionwise. Heb je nog geen groentinten in je kleerkast hangen? Dan is het dringend tijd voor een color update voor je garderobe waar groen de bovenhand neemt.

Denk grasgroen, fluo groen, bladgroen, olijfgroen, kaki, … all tinten groen nemen de fashion scene in een houdgreep en we like! Bij Queens crushen we hard op het fellere groen dus beken kleur en kom je favo groene power piece shoppen. Hier geven we je al enkele style -en shoptips zodat jij ook volop kunt shinen in gracieus groen.

Color crush-alert

Opgepast, voor je het weet krijg je een major color crush op groen, zeker als je al die lovely items in de trending kleur ziet die wij in store hebben voor jou! Maar how to wear? No worries, we got you covered met deze style update.

Groen meets groen

Ton sur ton? Mais oui chérie! For the love of green, ga lekker all the way door groen op groen te combineren en pak uit met een statement look.

Kies bijvoorbeeld voor een power suit zoals dat van B.young met blazer en wide leg pants in killer groen en own je boss lady look. Of match een groene blouse of trui op een felgroene jeans zoals die van Catwalk Junkie en strike a pose. En glitter all the way met de knallende groene glitter dress van B.young!

Color clash

Mix it up baby! Groen vormt je perfecte color partner in crime om een killing kleuren cocktail samen te stellen met je look. Groen laat zich perfect matchen met zwart, wit, bruin of beige. Maar als het wat meer mag zijn, grijp je gerust naar de knalkleuren die naast felgroen het modelandschap domineren these days.

Combineer groen bijvoorbeeld met hot pink, passion purple of royal blue voor een showstopping color clash look en durf bold kleur combinaties te maken. More is more in dit geval dus breng maar lekker kleur in de steeds donkerder wordende dagen. 

A touch of green

Wil je liever subtiel a touch of green toevoegen aan je outfit? Dat kan perfect met de groene accessoires die de nodige punch geven aan je everyday look. 

Kies bijvoorbeeld voor de cute crossover bag van Only of zie het lekker groots met de statement groene shopper van Pieces waar je letterlijk alles in kwijt kan. 

Koude handen all day everyday in de winter? Not anymore met deze lovely kaki gloves van Making Memories. Of ga mee met de bucket hat trend met deze must-have eyecatcher van Pieces. Of finish off je look met een very cuddly groene sjaal zoals deze topper van Only.

Weet je niet wat doen? Knal gewoon met groen! Die extra fashion creds zijn weer mooi meegenomen. 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK