• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Hair clip extravaganza

De nineties called, ze willen hun hair clips terug, maar die krijgen ze niet! Old school is de new cool en hair clips zijn helemaal back en in overload aanwezig bij Queens. You choose, you loose, want het is one hot hair clip party in onze winkels met keuze in overvloed.

Klemmen en klaar

A hair clip a day keeps the bad hair day away! Wij omarmen de haar klem trend helemaal, want een fancy updo was nog nooit zo makkelijk en fabulous met de very wanted hair clips.

Is het too hot to handle je haar? Geen probleem, gewoon opsteken met een haar klem en klaar! Heb je een fancy feestje op de planning, met een hair clip schud je tal van chique updo's uit je mouw, en dat in slechts een handomdraai. En ook bij een bad hair day, vormt een clip je perfecte cover-up partner in crime. Need we say more?

Clip party@Queens

Bij Queens is het hair clip extravaganza momenteel met verschillende modellen, groottes, kleuren en prints om uit te kiezen. De kleinste clips komen aan €3, de middelste aan €5 en de grootste aan €8. Haul-alert dus! Want met zulke zachte prijsjes wordt het een mix en match feest, met clips voor elke look, dus ga lekker los en shop je letterlijk klem. De hair clips zijn wel enkel store exclusive en dus niet online beschikbaar omdat er zoveel verschillende modellen zijn om uit te kiezen. 

Hair clip tips voor hot haar

Niet zo handig met je haar? No worries, we geven je hier enkele snelle hair clip tips voor hot haar in een handomdraai. Dus opgelet ladies en do try this at home!

1. De klassieke clip-do

De klassieker onder de hair clip-do's is gewoon opgestoken. How to? Draai je haar gewoon omhoog op je achterhoofd, zet de klem erin en klaar! Mooi en een beetje messy, just the way we like it! 

2. De opgestoken dot

Dit is eigenlijk een variant op de klassieker, met het verschil dat je je haar er vanboven niet gewoon laat uitpieken, maar je het naar beneden vouwt of draait in een dotje, zodat alles mooi in de clip zit voor meer classy vibes.

3. Half opgestoken

Het is simpel, pak gewoon de bovenste helft van je haar en steek het op met een haar clip. De rest van je haren laat je lekker los hangen voor een ietwat nonchalante, maar daarom zeker niet minder geslaagde look!

4. De mini-do

Met de mini clips maak je eigenlijk nog minder dan een half opgestoken hairdo. Je pakt gewoon langs beide kanten van je gezicht twee plukken haar, die je vanboven in een dotje draait en vastzet of die je gewoon apart naar achteren klemt. De rest van je haren laat je weer lekker loshangen.

5. Vlechtwerk

Heb je iets meer hairdo skills? dan kun je ook voor een stukje vlechtwerk gaan dat vanboven op je hoofd begint en dat je vanonder aan je nek vastzet met een klem, waaruit de rest van je haren gewoon als een staart uithangen. Een halve vlecht dus!

Clip it girls en flaunt die fab kapsels!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK