• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Join the prints party

Ben jij al klaar voor het lente fashion feest? Join alvast de prints party en je zit trendwise al op het juiste pad! Niets mis met chique neutrals, maar voor het nieuwe seizoen mag je lekker all-out gaan in de prints department. En the bolder, the better!

Power to the prints

Arty farty flower power en animal prints, grafische tekeningen, strepen en more: power to the prints! Samen met de lente, komen de prints in volle power our way dus prepare je closet en kies de print die het beste bij je stijl past. De klassieke bloemen, strepen en tekeningen kregen een moderne make-over met als resultaat bold prints. Durf jij ze aan?

Print pick

Om je vlotjes door het print paradijs te loodsen, zetten we de meest trending toppers even op een rijtje. Welke print kies jij? Doe de print pick!

Show your stripes

Een klassieker die elke lente en zomer van de print partij is, is de streepjesprint en dit seizoen eisen ze volop de aandacht! Zo zien we de klassieke pinstripes, die we vooral spotten op hemdsblousen die zich dan weer vlot laten combineren op een jeans of lekker classy op een meer geklede broek.

Liever niet te klassiek? Kies dan voor de bredere strepen die meteen een beetje bold vibes toevoegen aan je look. The bigger, the better! Kies voor classic black of blue & white of ga lekker asymmetrisch en show je eigenwijze stripes.

Daarnaast nemen ook de rainbow en colorful stripes de spotlights en dat vooral op comfy knits. Denk een cropped en comfy sweater of truitje in kleurrijke streep print en geniet al van een early spring mood.

Bold bloemen

Flower power? Yes please! Maar dan wel met de nodige punch. Dus ban even de lieflijke bloemetjes en ga voor de meest bright en voor de durvers zelfs neon gekleurde bloemen die letterlijk je kast én je dag opfleuren. Daarnaast zien we ook de meer artsy bloemen waarbij je misschien twee keer moet checken of het wel degelijk een flowerprint is. Love it! 

Denk jurken, rokken, blouses en shirts in de bold bloemenprint. Dus pluk je favoriete flower in store en strutt it.

Dierenprint voor durvers

Ook de animal print is een oude bekende, maar niet zoals we de topper nu spotten. Denk een perfecte mix van de dierenprint met de meest trending en flashy kleuren: een match made in fashion heaven!

Opgepast, deze dierenprint is enkel weggelegd voor de echte durvers want all eyes zijn sowieso op jou gericht in deze power print...

Graphique, c’est chic!

Naast de typische prints we all know, zien we ook meer grafische tekeningen verschijnen op T-shirts, blouses, jurken en broeken. In deze categorie spotten we ook de zigzag en geometrische prints.

Is het een gezicht of gewoon wat lijnen? Deze print vraagt voor een second look dus ook hiermee plaats je jezelf in de spotlights. Gewoon doen dus!

Match je picked print met effen en neutrale kleuren, blijf lekker bold en combineer met fierce colors of release je true fashion daredevil en doe print op print, want dat mag gewoon. Durven of doen? We dare you!







 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK