• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Jump(suit) for joy!

Spring is in the air, dus jump in je jumpsuit en own je hot lentelook! Geen idee what to wear? Een jumpsuit is je style way to go want met slechts één hot piece ben je instant stylish en ready to rock eender welke gelegenheid. Welk fit of look suits you? Let's find out!

Hot in je boilersuit

Feeling hot, hot, hot? In je boilersuit wel ja! Een jumpsuit vormt een key-item in je wardrobe en zeker in de lente en zomer. Sta je radeloos voor je kast met een what to wear-dilemma bij een sketchy lenteweertje waarbij alle seizoenen op een dag voorbij kunnen komen? Kies dan voor een jumpsuit en je bent meteen klaar om fabulous te strutten in de regen én zonneschijn. 

Stijgen de temperaturen midsummer tot een boiler point? Kies dan voor een flowy playsuit (jumpsuit met korte pijpen) en stay stylish en hot in de heatwave! Hét grootste pluspunt aan een jump -en playsuit is dat je met slechts één kledingstuk klaar bent om te shinen, no matter the weather. Met slechts enkele slimme styling tips kun je je hot suit instant aanpassen aan de gelegenheid. Let us show you how!

Choose je suit

Samen met de lente, stroomde er al heel wat jumpsuits onze stores binnen met voor elke fashion fan wat wils, dus pick je favo hot suit:

Classy cool

Wil je classy voor de dag komen zonder je coolness te verliezen? De juiste jumpsuit wil do the job! Kies voor een effen exemplaar in een flowy stofje à la linnen of viscose voor een soepele en fab fit. Ook very office proof btw!

Knal met trending petrol in de Vilania jumpsuit van Vila of keep je cool in de royal blue Pcjuna suit van Pieces. Dress up met een paar pumps, sleehak sandalen of lovely loafers of match met je favo sneaks voor een meer laid back look. 

Party proof

Ready to party en wil je eens iets anders dan een jurk om de show te stelen op het feest? Make an entrance in een chique jumpsuit zoals de Vimaje strap suit van Vila in een shiny stofje dat mooi valt en waarmee all eyes on you gericht zijn!

Draag em fab en fitted of lekker loose en effortless fancy met een maatje groter, afhankelijk van je stijl preference. Add some heels om de party vibe helemaal compleet te maken.

Urban chique

Dé eyecatcher in store is toch wel de very pretty pink Bylikke jumpsuit van b.joung. Denim all the way en daardoor lekker stoer met de nodige edge: we like! Ook de Vilisti pocket jumpsuit van Vila past in het meer urban chique plaatje met de stoere snit met zakken, rits en tailleriem in cool kaki.

Kies voor leuke instappers, heels of loafers voor een verrassende edgy meets fancy twist of finish off je urban look met een paar sneakers.

Kort en cute

Hot town summer in the city? Klinkt als: playsuit time! Zodra de temperaturen stijgen, switchen we de lange pijpen voor hot shorts en dat geldt ook voor de jumpsuits die we dan maar al te graag inruilen voor een korte en cute playsuit.

Met de Onlmilen denim playsuit in lovely en vooral luchtig Tencel kies je opnieuw voor cool met de nodige edge. En de Vmmymilo playsuit in een viscose meets linnen stofje zorgt dan weer voor een meer classy vibe waarbij je letterlijk je cool bewaart dankzij de zalige luchtige en vooral ademende fab fabric. Pretty in peach of knallen met groen? Choose je suit!

Style away

Met een jump -of playsuit ben je instant ready to go, maar met enkele slimme styling tips kun je no matter the weather of de gelegenheid de deur uit.

Layer-up

Door je jumpsuit te combineren met een banging blazer, ja hoor dat mag in een compleet andere en knallende kleur, ben je meteen dressed up voor je werk of een avondje uit. Liever iets meer cool vibes? Kies dan voor een kort denim of faux-leren jasje en you're good to go. Met een lovely lange cardigan of kimono kun je lekker layeren en toch volop verder shinen. 

Accessorize

Wil je je taille extra benadrukken? Kies dan voor een leuke tailleriem en snoer je wonderful waist goed in. Een leuke crossbody tas, clutch of XL bag en een paar coole sunnies zorgen voor een fab finishing touch van je look.

Choose de juiste shoes

Ook in de shoes department is er keuze te over in combinatie met je jumpsuit. Mag het wat meer fancy zijn, dan vormen een paar hot heels of chunky sandalen je go to matchmakers. Lekker laid back blijft het met een paar sneakers of leuke slippers en daarnaast vormen ook een paar loafers of een stoere enkellaars met hak toppers om te combineren. You can't go very wrong dus met schoenen, kies gewoon voor de stijl die je wilt rocken en own het!

Tips to wear

Last but not least geven we je graag nog enkele tips to keep in mind wanneer je jouw next hot suit gaat shoppen:

- Mind de juiste maat: zorg dat je jumpsuit mooi past en dat je voldoende beweegruimte hebt. Een te korte of te strakke suit is niet echt flatterend, dus zorg ervoor dat je suit niet trekt aan je schouders of je kruis. Maar ook te los is niet the way to go!

- Kies de juiste fit: heb je extra lovely curves? Kies dan voor een lossere jumpsuit die je eventueel kan laten blousen over je buikje. Een jumpsuit in een effen kleur zorgt dan weer voor extra lengte en een tailleriem benadrukt je waist.

- Een jumpsuit met rits of knoopsluiting krijg je makkelijk alleen aan en uit, wat wel handig is voor een well needed toilet break.

- Een jumpsuit met rechte of brede pijpen bezorgt je optisch weer wat extra centimeters. What's not to like? Handig als je klein maar fijn bent of absolutely fabulous voor lange en lovely legs.

Jump for joy in je jumpsuit ladies!

 

 

 

 

 

 

 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK