• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Key items to rock de lente

De lente is officieel van start gegaan en de zon zit er ook, finally, aan te komen! Heb jij je wardrobe al helemaal geprepped zodat je volop kunt flaunten met lovely looks? En hangen dé go-to key-items voor de lente er al tussen? We geven je hier nog even een heads up van de hot shots die ab-so-luut niet kunnen ontbreken om stylish te scoren dit seizoen!

True lente loves

Nieuw  seizoen betekent ook volop nieuwe collectie: love it! Heb jij je oog al laten vallen op enkele trending treasures? You go girl! Maar verlies daarnaast de beste basics niet uit het oog die je fashion flawless doorheen de lente loodsen.

Flirt er lekker op los met enkele one night trends, maar houd daarnaast je true loves in de vorm van key items dicht bij je kleerkast zodat je eindeloos kunt multi matchen en voor elke wispelturige lente dag een winnende look kunt samenstellen om zo een endless fashion lovestory te kunnen schrijven.

Scoor tips: beste basics

Trenchcoat treasure

Talking trench: mais oui! Een trenchcoat is een echte classic en vaste waarde in je spring closet. Ideaal als tussenseizoensjas en op letterlijk alles te stylen, ja zelfs op je favorite jogging! Just add een trenchcoat en elke look gaat een level up. Draag je trench over je jurk en heels voor een hot night out of zwier em over je jeans en sneakers voor een fashionable run naar de bakker.

Kies voor een neutrale kleur à la camel of beige zoals de of waag je aan beautiful blue en shine on!

Denim do's

De lente calls for? Hot new denim stuff! En dan hebben we het vooral over een well fitted jeans. Weet je niet what to wear bij het wispelturige weer? Een jeans komt elke dag to the resque tijdens een fashion crisis. Kies voor een lichte wassing en het model dat het beste bij je past, of dat nu skinny, straight, mom, flared of wide leg is. Match met een basic tee en sneakers of een fab blouse en heels of loafers. 

Naast een jeansbroek, ben je in de lente ook in desperate need voor een jeans jas die je letterlijk met ALLES kunt matchen, zelfs op je favo jeans want denim on denim is a thing ladies! Zoek je iets om over je party dress, jumpsuit, rok wide leg pants, ... whatever te rocken? Doe het met een denim jacket.

Maxi love

Een maxi dress of skirt vormt één van je absolute lente faves. Krijg dat lovely lente feel door een langere rok en jurk in pretty print of leuke kleur te roc(k)ken. Je benen zijn nog covered voor frissere dagen, terwijl je toch al volop de stylish spring vibe kunt flaunten. Combineer met coole cowboyboots, enkellaarzen of een paar sneakers en wanneer de zon helemaal doorbreekt kun je kiezen voor sandalen, loafers, instappers, ...

Bovendien kun je een maxirok of dress ook makkelijk combineren met een cozy knit of jeansjas als extra laagje, zonder daardoor je stijl status te downsizen.

Fab flowy pants

Naast de jeans, vormt ook een flowy pants je go-to broek in de lente! Denk een, liefst wideleg, broek in een satijnen, linnen, viscose of tetra stofje en eventueel in een prachtige print of knallende kleur. Ideaal om in de spring mood te geraken. Op frissere dagen zijn je benen nog lekker bedekt en wanneer de zon in full force losbreekt, heb je toch een fris feel dankzij de flowy fabrics.

Match met een leuke top, T-shirt of blouse en jeansjas of blazer of kies opnieuw voor een comfy knit. En combineer met een paar sneakers, loafers of leuke instappers of een paar heels voor een meer dressed-up vibe.

Amazing blazer

Ja hoor, daar zijn we weer met de blazer love! We kunnen er maar niet genoeg van krijgen en dat hoeft ook helemaal niet want een blazer kan simpelweg niet ontbreken aan je lente wardrobe. Combineer ze op jeans, flowy pants, rokken, jurken of op een matching broek als in een stylish suit, kortom, op wat je maar wilt! Switch probleemloos tussen verschillende stijlen à la classy cool, chique, bossy vibes, casual, ...

De amazing blazers van dit hot seizoen zijn ietwat oversized en ook wat langer voor extra coolness: we like! Voeg daar nog de knalkleuren aan toe en wij kunnen alvast niet stoppen met crushen op deze beauties in store.

Fabulous blouse

Rushes, pretty prints, hot sleeves, broderie, pofmouwen, see trough... de blouses zijn absolutely fabulous en klaar om te shinen in de lente. Combineer een showstopping blouse op een simpele jeans en sneakers of loafers en strutt your stuff! De blazers en denim jackets staan alvast klaar als extra cool cover-up bij frissere temperaturen. 

No rushes? No worries, met een simpele witte blouse of hemd zit je net zo safe in de style department!

Cozy knit

Een cozy knit vormt je BFF in de lente, want super simpel overal bij te combineren als extra fashionable laagje en ook weer even makkelijk uit te zwieren als de zon haar big entrance maakt. Kies voor een comfy en XL of juist korte cardi of ga voor een cropped knit truitje of oversized pullover in een trending knalkleur of hot colour block combo. Kies je beste cozy catch.

Stylish sunnies

Sun's out? Sunnies aan! Hét te scoren accessoire op je lente wishlist: een hot zonnebril, off course! Zodra de eerste zonnestralen doorbreken, zet je jouw meest stylish zonnebril op je neus en je lente mood staat instant aan. Check de beauties in store en scoor je sunny match!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK