• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Ladies first: suit up met het damespak

Met Internationale Vrouwendag in mind op 8 maart is het power aan alle ladies! En dat doen we door het damespak in de spotlights te zetten. Er bestaat geen krachtiger stijl statement dan te kiezen voor een full-on ladies suit om pure power én fashion uit te stralen. Bovendien scoor je meerdere outfits in één met een damespak: watch, learn en suit up.

Okay ladies, now let’s suit up! 

Vrouwen hebben moeten vechten voor het mogen dragen van een damespak en in de jaren 20 was het een feministisch stijl statement dat zelfs strafbaar was… In het thema van Internationale Vrouwendag nemen we deze very fabulous fashion must-have onder de loep. 

Vrouwelijkheid en kracht gaan hand in hand, off course, en met een damespak krijg je instant die perfecte mix. Kies voor casual voor een stroll in de stad, ga voor de ultieme boss lady look tijdens een business meeting op kantoor of go for glam met een fab suit en maak een stylish entrance op het volgende trouwfeest. Wedden dat zelfs de bruid je lichtjes jaloerse blikken toewerpt? Kortom, met een damespak koop je eigenlijk meerdere outfits in één, afhankelijk van hoe je het combineert.

Feel good suit

De trend van het moment is om voor de full-on women suit look te gaan en dus het damespak in z'n geheel te dragen. Op die manier straal je extra kracht en stijl uit. Maar het mag tegelijkertijd ook speels zijn, door te kiezen voor kleur. Denk bijvoorbeeld een mint groen of fuchsia pak dat je combineert met een simpel wit T-shirt of met nog een extra shot of color in de vorm van een lila of geel shirt of blouse. Voeg nog een paar witte sneakers toe en je casual killer lady look is een feit. 

Switch de sneakers met een paar high heels en ga voor een fancy blouse of top met eventueel kanten details of stylish sleeves en je bent klaar om te shinen tijdens het volgende lentefeest. Verry bossy wordt het door te kiezen voor de combi van een pak met een witte hemdsblouse die je in de broek steekt. Enkellaarsjes of loafers maken je classy look compleet. 

Je kunt je pak ook perfect in twee delen en de ene dag de broek combineren met een leuke knit of T-shirt en denim jacket en de andere dag de blazer dragen op je favo jeans of rokje. Zo heb je meteen weer heel wat nieuwe mix mogelijkheden met de rest van je garderobe. Feel good in je suit en kies de combi waar je zin in hebt. Alles mag, dus show je stijl en own it!

Voor elke fit de perfecte suit snit

Hoe zit het met de fit van de super suits? Voor elke fit de perfecte snit, zo blijkt. Momenteel wint de wijde broek aan populariteit en dat is bij de damespakken niet anders. Dat in combinatie met het bijpassende vest zorgt voor nog meer verlengende special effects: we like! Heb je liever een broek met meer toelopende pijpen? Of een slim fit of straight leg? No worries, ook die spotten we nog steeds in het suit department.

En hoe zit het met de blazers? Oversized is hot en dat geldt ook voor de vesten van de damespakken, die doorgaans iets langer komen en wijder vallen. Al kun je ook nog steeds voor de kortere en meer gecentreerde modellen kiezen. Let bij het passen vooral op je eigen figuur en de suit snit die daar het beste bij past. Je voelt meteen wanneer je jouw perfect suit gevonden hebt, zodra je een instant female power boost krijgt. 

Suit up en shinen maar ladies!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK