• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Les trucs, c'est chic! Luxe look aan low budget

Level-up je wardrobe met luxueuze looks zonder daarbij je bankrekening al te hard te downsizen. No can do? Ooh jawel hoor! Wij hebben enkele handige cheap tips in store voor jou die je outfit meteen een luxurious feel bezorgen. Let op en learn ladies.

Fancy-up je look

Fancy look voor een fab budget? Check! Je hoeft heus geen oneindig shopbudget te hebben om te stralen in een luxe look. Dus houd zowel je bankrekening als je wardrobe on point met enkele fab uitziende items die helemaal niet zo duur zijn als ze lijken: fake it till you make it...

Cheap chic? Check met deze 10 tips!

1. Chic neutrals

Tussen de overload aan felle tinten die onze winkels kleuren dit seizoen, vormen de chic neutrals à la beige, camel, mokka, latte, (gebroken)wit en bruin een perfecte basis om mooie mixen mee samen te stellen. 

What's in a name? Veel blijkbaar, want door te kiezen voor de chic neutrals, breng je ook de nodige chic in je look! Ga voor een toon op toon look met een mix van neutrals en je krijgt een instant luxe vibe.

2. Bring your big bag

Je go-to BFF voor een luxe touch? Een big bag! Een XL handtas straalt grand chic uit, zelfs in combi met je favo jeans of zelfs jogging. En no worries, je hoeft heus geen echt leer aan te schaffen, een faux leather exemplaar will do. Je ziet tegenwoordig nog amper het verschil. Of durf te knallen met kleur en punch up je whole look.

Nog een pluspunt, met een extra grote handtas heb je lekker veel ruimte voor al je stuff. Shopping dagje? Grab je big buddy en zwier je nieuwste aanwinsten in je bag. Zo steun je meteen ook het milieu: look at you go!

3. Gimme, gimme, gimme een gilet

No matter de outfit, door er een gilet over te zwieren, krijgt elke look een klasse uitstraling. Combineer het full-on in een sassy suit, over je statement blouse of simpelweg op een T-shirt en jeans.

Zodra we koers zetten richting zomer, draag je de gilet gewoon zo, zonder iets onder. Bold én beautiful? Jazeker!

4. Een haute hemd

Haute couture? Mais oui cherie met een classy hemd. Denk een ietwat oversized effen wit of gestreept hemd dat je ook lekker los laat hangen. Combineer met een jeans of classy pants en voeg als finishing fab touch een pullover toe die je nonchalant over je schouders zwiert. Trés chic indeed.

We hebben heel wat betaalbare opties in store, dus kom zeker eens een kijkje nemen en scoor je haute hemd.

5. Bigger, better, blazer

Go bigger én better met een big blazer. We hebben het hier wel definitely over de oversized exemplaren met liefst ook nog statement schouders. Dus stay away van de al te fitted exemplaren en durf gerust een maatje groter te nemen: let it loose ladies!

De XL blazer brengt meteen de nodige chiqueness in je look, of je deze nu matched op je ripped jeans of je romantisch jurkje. Only, Vila en Vero Moda springen massaal op de blazer trend dus scoor snel jouw amazing match en blaas iedereen omver met je boss lady look.

6. Beautiful breisels

Breisels zijn big business in fashion momenteel. Keep an eye out voor kabelbreisels die meteen de nodige flair en luxe toevoegen aan je look. Naast de coole kabels, spotten we ook kleurrijke crochet en, again, zorgen deze voor een chic vibe.

Let vooral op de kwaliteit van je breisels om je luxe look zolang mogelijk te behouden. En believe us, dat hangt heus niet samen met de prijs.

7. Pretty chic pijpen

Een geklede broek met wijde pijpen is een ab-so-lu-te chic klassieker en laat dat nu net dé broeken trend van het moment zijn.

Je nieuwe basic pants is er dus definitely eentje met wijde pijpen en wij hebben er heel wat in de aanbieding in elke prijscategorie. Dus strike a pose in je pretty pants die je combineert met een hemd en oversized blazer om je classy chic look helemaal af te maken.

8. Sassy sunnies

Hét accessoire voor een luxurious touch is toch wel een sassy zonnebril. Het liefst met lekker grote glazen (who needs schmink?) en daar hoef je zeker geen fortuin aan te besteden.

Zodra de zon verschijnt, staan de perfecte sunnies van Pieces voor je klaar om te shinen en dat aan zeer vriendelijke prijsjes. You choose, you loose, dus kies er gerust eentje extra, om af te wisselen, right?

9. Monochroom droom

Luxe look met knalkleuren? Off course! Kies bij voorkeur voor een monochroom look met dezelfde tinten om er all the way put together uit te zien.

Maak het nog meer fab en fancy door te kiezen voor een sexy suit in een trending kleur zoals hot pink of pretty petrol.

10. Classy coat

Zorg voor een basic lange classy coat in je kleerkast om elke outfit die chic touch te geven. Lekker handig, want een lange jas kun je letterlijk overal bij aantrekken, of je nu helemaal dressed up in je chic suit de deur uit gaat of snel een supermarkt run doet in je favo jeans of sweatpants.

Een classy coat in een neutrale tint is helemaal top en matched met alles uit je garderobe. Zet deze dus zeker op je chiclist!

Grand chic met een little cheat? Yes we can!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK