• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Mom jeans: meet je volgende denim crush

There’s a new kid in jeans town: meet de mom jeans. Geen nood, skinny-lovers moeten hun felbegeerde denim nog niet meteen ditchen, maar deze krijgt er wel een serieuze concurrent bij in de vorm van de mom. Deze nineties hipster is helemaal terug van weggeweest en ruled momenteel in modeland. En neen, het is geen broek die enkel is weggelegd voor de mommy’s, integendeel! Dit must-have model vormt een perfect fit voor elk figuur, elke leeftijd en elke stijl. Boost je fashion level met de mom jeans en geniet van een zalige fit en een fab look.

Must-have model voor elk figuur

Met de mom jeans zeg je de ultrastrakke pijpen van de skinny vaarwel en geniet je van een lossere fit aan de bovenbenen die naar onderen toe terug wat strakker wordt. Al blijven de pijpen wel sowieso rechter dan de skintight skinny, thank god!

Daarnaast pakt de mom ook uit met een mooie high waist: hello tiny taille, ook als je gezegend bent met knappe curves. Meer zelfs, door de lossere fit aan de bovenbenen, vormt deze denim hot shot een perfect catch voor vollere heupen en booties. Voor vrouwen met een smalle taille en stevigere billen en bovenbenen, is het dan ook niet altijd even gemakkelijk om een mooie jeans te scoren die overal mooi past. Maar met de mom jeans is deze fashion crisis long gone. De high waist sluit mooi aan in de taille en voor je bovenbenen is er plaats genoeg in de lossere fit. Bovendien lijken je benen langer en eventuele buikjes zitten goed verstopt: win-win.

Shine jij met ultra lange en smalle legs en een ieniemienie waist? Ook dan is de mom super flatterend. De hoge taille zet je beste features nog extra in de verf. Kies wel voor een iets strakker model, zodat de broek niet te baggy wordt en dan weer te groot gaat lijken. Gelukkig komen de moms in heel wat verschillende fits en wassingen, zodat er voor ieder figuur een perfecte match te strikken valt.

Heb je kortere benen? Geen nood! De meeste mom jeans pakken uit met een enkellengte en vallen sowieso iets korter. Daarnaast kun je de pijpen ook perfect oprollen tot de juiste lengte. Sommige mom jeans broeken hebben een afgeknipte zoom die je zelf op lengte kunt knippen. Mom jeans en ripped details gaan dan ook hand in hand voor de ultra casual urban chique look en de rafels aan de onderkant maken de ’destroyed’  look helemaal compleet. Rock je edgy look.

Style it your way

Comfy casual, classy en een tikkeltje preppy of helemaal glammed-up, met de mom jeans creëer je de look die jij wilt en die het beste bij je past. Je kunt deze denim topper dan ook met zowat alles combineren om zo steeds verrassende outfits samen te stellen.

Keep it casual met een simpele T-shirt en cosy cardigan, cropped sweater of zalig zachte knit in combinatie met een paar sneakers of Dr. Martens boots. Te koud voor een blote enkel? Kies dan voor een paar glittersokjes en shine away.

Liever iets meer classy? Match je mom jeans dan met een geklede satijnen blouse die je in de broek steekt. Steel de show met brede mouwen of andere fancy details in je bovenstuk. Combineer met een blazer of stylish trenchcoat om je boss lady look extra power te geven. Enkellaarzen, mooie muiltjes of loveable loafers maken je meer chique look compleet.

Glammed up and ready to go? Switch je sneakers of platte schoenen met een paar high heels en een fancy blouse of mooie body en, again, een blazer of kort leren jasje en je bent klaar to hit the town. Ook hier komen de glittersokjes van pas. Ja hoor, zelfs in een open schoentje met hoge hakken maak je zo een fashion statement in combinatie met een mom jeans.

Kies je wassing en shinen maar

Lekker licht, stylish zwart of een knalkleur? De mom jeans komt in tal van kleuren en wassingen. In de zomer of op een casual dag vormen de lichtere jeans kleuren en afgewassen tinten je go-to keuze, terwijl je een effen zwarte mom jeans broek ook perfect voor een office day kunt dragen. De fashion daredevils kunnen dan weer voor kleur kiezen met beige, lila en zelfs knalroze of gele tinten.

Stel bijvoorbeeld een winnende zomer- of lente look samen met een lichtblauwe of felgekleurde mom jeans, een mooie top of shirt en een kimono. Of kies voor een hemdsjurk die je open als vest draagt op je jeans. Een paar fluffy slippers maakt je hot summer look helemaal af. Of hit the office met een zwarte mom jeans in combinatie met een wit hemd dat je in de broek steekt, stylish spencer en een paar classy muiltjes of loafers en scoor fashion punten.

 

Ben je klaar om je skinny of je slim fit aan de haak te hangen? Waag je dan maar snel aan de mom jeans en get ready voor je volgende jeans-crush!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK