• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Powersuiting & banging blazers

Hear, hear, incoming new year! En dat betekent zoveel als get ready voor een gloednieuw fashion seizoen. We bibberen misschien nog van de kou, maar doen dat wel completely in style en met de nodige punch én power. Denk banging blazers en de trend van powersuiting die zich in full force verder zet in het nieuwe jaar!

Punch it up

Release je fashion power met een banging blazer die elke look de nodige punch bezorgt, zeker als je voor de trending knalkleuren durft te gaan! Mag het all the way boss babe zijn? Kies dan voor de full on suit look met een matching en liefst wide leg pants to suit je blazer en blaas iedereen omver met je fierce look.

Colour crush

Back to black, power pink of grashopper groen? Wij crushen hard op al de lovely colours in store en kunnen amper kiezen. Want you choose, you loose is hier wel definitely van toepassing. 

Durf uit je comfort zone te stappen en te kiezen voor een flashy kleurtje, want het color fest continues in het voorjaar en met een blazer in een power kleurtje geef je elke outfit toch net die extra fashion push. Ja hoor, zelfs met je favo jeans en T-shirt!

Naast de fab kleurtjes, eisen ook de chique neutrals met leather look de aandacht. Fabulousness all around met deze toppers. Van power punch gesproken!

Party proof

Zoek je nog een party look? Make an entrance in een power pak en kies bij voorkeur voor een popping colour à la fel fuchsia of prachtig petrol en match met een glittery of satijnen blouse of top en een paar lovely high heels.

Of switch de broek met een glitter exemplaar of shiny dress en draag daarover je oversized blazer. Want the struggle is real wanneer het aankomt op ‘wat draag ik op mijn party wear?’ Het antwoord is simpel: je fancy shmancy blazer dus! Classy chique met de nodige shine? Ow yes please!

Casual cool

Het feestje stopt nooit met de blazers en suits, ook niet als het party seizoen voorbij is. Dus no worries, je hoeft ze heus niet naar je kleerkast te verbannen tot het volgende feestje, want je kunt ze perfect casual cool of urban chique combineren!

De blazer wordt je go-to piece, niet alleen als het glam chique of office proof moet zijn, maar ook gewoon urban fab of casual cool. Draag je, liefst oversized, blazer op je straight fit, wide leg of mom jeans, match met een leuke T-shirt, coltrui of blouse en een paar sneakers en you’re good to go. Of zwier je blazer over zowel je fancy als je comfy knit dress en strike a pose.

Ook de broek van je suit kun je volop verder combineren met een leuke pullover of een T-shirt of blouse en comfy cardi met daaronder je sneakers. 

Afhankelijk van hoe je combineert, ga je van full glam naar everyday fabness, en dat met slechts enkele aanpassingen. 

The bigger, the better

Naast een mooi fitted exemplaar, is je garderobe in serious need voor een oversized blazer. Hiermee creëer je een instant casual cool chique look. All you need dus in slechts één outfit. Kies voor chique neutrals à la zwart, beige of bruin die je met alles combineert en zorg daarnaast ook voor een banging kleurtje die elke look de nodige spice geeft.

Gooi hem letterlijk over zowat alles uit je kleerkast en rock hem elk seizoen. Klinkt als? Dé must-have basic voor elke fab fashion queen!

  


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK