• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens Fashion favorites: Ilona’s picks

Het leukste aan part of the Queens team zijn? De on-trend garderobe! Wekelijks is het fashion fun day in de winkels als de nieuwe levering binnenkomt en wij als eerste de nieuwste must-haves in handen krijgen. Werken bij Queens voelt als fashionlover toch ook een beetje als een kind in een snoepwinkel, waarbij je first pick krijgt wanneer de nieuwe goodies binnenstromen. Om je een beetje insight in het team te geven, zetten we hier regelmatig de fashion favorites van de Queens ladies in de spotlights, met hun top vijf picks van het moment. De kick-off is voor niemand minder dan Ilona van Diest!

Ilona's style file

Ilona haar stijl is classy casual met een romantische touch. Ze zweert bij een goed zittende jeans, who can blame her? En die combineert ze graag met een comfy maar fabulous knit of een classy blouse. Ideaal om dagelijks vol passie de klanten van kop tot teen bij te staan in hun fashion hunt naar de perfecte outfit! We zetten haar top vijf fashion favorites even op een rijtje.

Ilona’s top vijf fashion favorites

1. ONLEMILY BUTTON AK JEANS - Washed Black (€39,99)

Een well fitted jeans is key in je kleerkast en ook een zwart exemplaar kan niet ontbreken als go-to optie voor tal van top combi’s. Deze high waist washed black ankle jeans van Only is the full package! Voor Ilona was het dan ook love at first sight als deze denim topper binnenkwam. Vooral de hoge taille met de knoopsluiting wist haar fashion hart te veroveren: “deze jeans zit zalig en is ideaal om een eventueel buikje te verstoppen!” Qua fitting heeft deze jeans een straight fit tot op de enkels en net voldoende stretch voor een comfy feel. 

2. VIRIL LS HALF ZIP KNIT TOP - Pastel Lila (€44,99)

Lila love: lila ruled nog steeds het kleurenpalet en ook Ilona heeft een zwak voor deze prachtige kleur. Dat in combinatie met een zalige knit met leuk ritsdetail, maakt dit een topper voor haar wardrobe! Bovendien staat de tint haar prachtig en dat geldt met lila eigenlijk voor heel wat types, hoewel je dat misschien niet meteen zou verwachten. Lila laat zich daarnaast ook met heel wat kleuren combineren, dus laat je verleiden door loveable lila en probeer het zelf! De kraag met ritssluiting is een leuk en eyecatching detail én vormt één van de trends van het moment, dus volg Ilona’s feel for fashion en go get yours.

3. ONLEMILY LIFE HW ST CR AK JEANS (€39,99)

Ripped maar niet rip, integendeel, wel helemaal hip! Ripped jeans vormen een vaste waarde als het aankomt op must-have denim favorites, ongeacht je stijl of leeftijd. Ilona noemt het “vrouwelijk stoer” en daarmee heeft ze helemaal gelijk! Een gescheurde blauwe jeans zoals deze van Only vormt een leuke afwisseling naast je klassiekers waarmee je volop kunt combineren en steeds een edgy touch kunt toevoegen aan je look. Kies voor de combi met een leuke trui met strepen zoals Ilona, of zelfs met een classy blouse voor een verrassende mix. Kortom, deze straight ankle jeans vormt een leuk maar niet zo mainstream basisstuk in je garderobe. 

4. VIHEDVIGS O-NECK L/S SHIRT (€39,99)

Romantisch chique? Check met deze witte blouse met doorzichtige en fancy kanten details van Vila. Ilona viel head over heels in love met deze beauty en nam hem dan ook instant mee naar huis: “romantisch, fragiel, echt helemaal mijn stijl!” En ze heeft groot gelijk, want met deze blouse maak je ook meteen een stijl statement. Ideaal om je persoonlijke fashion sense in de verf te zetten. Combineer deze lekker casual chique op een jeans zoals Ilona, of blijf in de romantische sfeer door de blouse te dragen op een zwierige rok met ruches of een geklede broek met plooien en/of wijde pijpen. It’s all about the sleeves tegenwoordig, dus met die mouwen zit je trendwise ook helemaal on track!

5. ONLJUICY LIFE HW WIDE LEG JEANS (€39,99)

Juice it up met de Only Juicy wide leg jeans! Sorry skinny, de wide leg wint steeds meer terrein op vlak van denim essentials en Ilona likes it: “een echte must-have die je benen verlengt, love it!” En what’s not to love? Denk een zalige, comfy fit met extra veel beenruimte dankzij de wijde pijpen, die inderdaad je benen optisch verlengen. Dat in combinatie met de high waist maakt deze een favorite fit voor tal van bodies én booties. Draag deze all the way casual met een shirt of trui of kies voor de combi met een classy blouse, zoals Ilona, die je in de broek steekt. Maak het geheel af met een paar sneakers, stoere boots of leuke loafers.

Benieuwd wie na Ilona de deuren van haar Queens closet voor je openstelt? Wait and see!




 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK