• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens fashion favorites: Lola’s picks

Lot’s of lovely new stuff in store betekent tijd voor een nieuwe Queens fashion favorites. Deze keer houden we een fabulous fashion stop in Lier waar edgy meets classy in de top picks van onze very loveable Lola. Dus keep je cool terwijl we heel wat hot new stuff spotten in haar must-see Queens closet.

Lola’s style file

Classy maar mét de nodige sassyness: dat is Lola’s fashion vibe kort samengevat. Denk basics met een edgy hoekje af die je op tal van manieren kunt stylen en combineren. En die stylish stuks scoort ze volop in de nieuwe collectie die momenteel de winkels in full fashion force binnenstroomt en waar ze maar al te graag front row staat om haar favorieten uit te kiezen. 

Voor een drukke dag in de winkel kiest Lola graag voor casual cool looks à la jeans, T-shirts met de nodige edge en heerlijk zachte, maar toch ook stoere knits of een comfy meets classy jurk en stoere boots. After work gaat het fashion feest een level up met een lovely lange ruitjes blazer (trend-alert) op zowel een little black dress als een hot pink jeans. Benieuwd naar meer? Sit back, relax en geniet van Lola’s fashion favorites. Laat je inspireren!

Lola’s top vijf fashion favorites

1. ONLNORMA ASTRID CHECK COAT - Black (€69,99)

Het was love at first sight met deze prachtige lange blazer met ruitjesprint die Lola instant van haar stylish sokken blies en we can’t blame her! “Met deze blazer creëer je een stoere look, zonder overdressed te zijn. Leuk op een kleedje, maar evengoed op jeans. Doet me een beetje denken aan Parijs.” Mais oui cheri, wij zijn ook helemaal head over heels in love met deze topper! Prachtig gematched door Lola herself op de sassy little black Lela dress van Catwalk Junkie.

2. TS YOUR MIND - Dark Grey (€59,95)

Lola meets her match in deze smiley T-shirt van Catwalk Junkie: “Dit is echt een leuke, pittige T-shirt. Een basic, maar toch met een edgy touch. Super leuk om op een jeans of zelfs geklede broek te dragen.” Met deze shirt geef je inderdaad de nodige spice aan je look zonder in overdrive te gaan. Draag hem lekker oversized op een strakke, faux-leren broek of opgeknoopt op bijvoorbeeld een wide leg pants. Als true T-shirt lover, viel Lola’s oog ook nog op de Protect T-shirt van Catwalk Junkie en we feel her! Je kunt dan ook nooit genoeg T-shirts hebben om volop te mixen en matchen.

3. VIROBA ON L/S KNIT TOP - White Alyssum (€39,99)

Ga net als Lola voor de true sailor stijl met deze streepjes trui van Vila. “Ik ben wel fan van de zeemansstijl. Basic, maar de streepjes geven het toch weer iets extra, love it!” Ideaal als cover-up tijdens koele zomeravonden of als daily wear in het frissere tussenseizoen. Rock de trui net als Lola op een “classy broekske”  in dé trendkleur van het moment, chocoladebruin, of kies voor cool en casual op een jeans.

4. VISUDA 3/4 SHIRT ANK DRESS - Toasted Coc (€59,99)

Een hemdsjurk die je zowel casual chique als glammed-up kan rocken? Yes please! En wel met deze van Vila in een super comfy stof en multi match cognac kleur. Ook Lola viel instantly in love met deze wardrobe must-have. “Het is echt een super gemakkelijk kleedje en je bent meteen aangekleed, een echte aanschieter! Het geeft geen plooien en je kunt het zowel los en een beetje baggy dragen of naar achteren geknoopt voor meer taille. En ik ben ook echt een sucker voor kraagskes!” Draag het net als Lola heerlijk herfstproof met high boots, again trend-alert, of iets meer urban met sneakers. Hot date? Switch je sneakers met een paar pumps en off you go!

5. JN JORDEN - Rosebloom (€99,95)

Kies net als Lola voor pure pink passion met deze hot pink jeans van Catwalk Junkie! “Ik vind deze roze jeans echt geweldig. Het is ook echt een mooi roze. Ik droeg eigenlijk altijd zwart, maar sinds kort wil ik meer kleur in mijn kast en met deze jeans draag ik meteen een knaller!” De rechte pijpen van deze jeans geven je een mooi model en de hartvormige knoop maakt het plaatje compleet. Combineer met een mooie blouse met pofmouwen voor een full-on stijl statement of kies voor een coole knit of T-shirt. Kies en own je stijl, like Lola!

Inspired much? Check snel de winkels én de webshop voor nog meer nieuwe fashion crushes en binnenkort openen opnieuw de deuren van een Queens lady, dus stay tuned!





 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK