• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens fashion favorites: Rita’s picks

Hoelaat is het? Tijd voor weer een nieuwe Queens fashion favorites en vandaag nemen we de fashion picks van onze lovely Rita uit Mol onder de loep! Wat spotten we zoal in haar Queens closet? Get ready voor classy casual en must-have basics met een hoog comfyness gehalte en hier en daar echte showstoppers to top it all off. 

Rita’s style file

Ook in Mol kijken ze wekelijks reikhalzend uit naar de levering van de nieuwste Queens hot stuff om als eerste hun favorites te kunnen uitkiezen. Rita’s fashion oog valt vooral op basics waarin ze dagelijks stralend haar klanten kan bijstaan en die toch comfy genoeg zijn om vol passie de benen onder haar lijf te lopen in de XL shop in Mol. Of waarin ze stijlvol kan gaan wandelen of fietsen tijdens een zonnige dag. 

Denk classy casual by day met op gepaste tijde een fashion showdown momentje. Want naast de basics, valt Rita ook regelmatig head over heels in love met echte showstoppers à la maxi dresses en wide leg pants in een knal kleurtje. Zoals wanneer ze alles uit haar Queens closet haalt voor een etentje bijvoorbeeld. Benieuwd naar Rita’s fashion favorites? Here they come!

Rita’s top vijf fashion favorites

1. Relax Jog Color - Sand (€69,99)

Rita is helemaal fan van dit super comfy broekje van Red Button: “Za-li-ge broek, ideaal om mee te gaan werken, fietsen of wandelen. Een beetje sportief, geeft goed mee dankzij de nodige stretch en met een hemdje oogt het toch heel elegant.” We kunnen het niet beter verwoorden. Wie houdt van casual chique met sporty touch vindt in deze broek haar match made in fashion heaven. Daarnaast draagt Rita graag een geklede jeans, zoals de ONLWAUW LIFE HW SK FLARE JEANS, opnieuw met de nodige stretch én flair, om toch fab on the job te verschijnen.

2. VMBUMPY L/S SHIRT - Snow White (€26,99)

Het go-to allround item dat je met alles kunt combineren? Een wit hemdje, off course! Zoals deze Bumpy shirt van Vero Moda, waar ook Rita haar oog op liet vallen: “Zo’n hemdje is altijd gekleed en past bij alles. Of je het nu met iets neutraal van kleur combineert of juist heel fel, het is altijd goed!” Indeed, je kunt niet missen met deze top basic. Dus go get yours en mix en match erop los met zowat alles uit je kleerkast!

3. VMCAMERON NEW HW PANT - Holly Green (€49,99)

Full-on trend-alert met deze groene wide leg pants, want zowel de kleur als het model is helemaal hot deze fashion zomer. Voor Rita was het love at first sight met deze fab broek: “Die kleur, gewoon wauw! En het is leuk om eens een ander model van broek te hebben in een toffe knalkleur, die je toch neutraal kunt combineren met bijvoorbeeld een wit hemdje. Een ideale outfit voor een etentje bijvoorbeeld.” Dus knallen maar ladies met die lovely kleur en fabulous fit die iedereen flatteert. Want met de wijde pijpen ogen je benen sowieso langer én smaller: what's not to like?

4. VIFILIE LEO S/S ANC DRESS - Cloud Dancer (€54,99)

Mega love voor maxi dresses deze en zowat elke zomer! Ook Rita pakt graag uit met een maxi dress: “Lange kleedjes zijn sowieso top! Ik zet mijn benen niet graag in de spotlights dus een maxi dress is ideaal om ze onder te verstoppen. Bovendien zijn lange kleedjes altijd mooi en kun je ze ook sportiever dragen met een jeansjasje en sneakers. Zo draag ik ze veel liever dan met een pump!” En we kunnen haar geen ongelijk geven. Met een maxi dress ben je instant dressed to impress zonder over the top te gaan. De sneakers en het jeansjasje zorgen voor een casual chique effect, zodat je er perfect mee kunt gaan werken of shinen op straat. Mag het toch net iets meer glammed-up? Kies dan voor een hakje of classy sandaaltjes en de juiste accessoires en steel de show.

5. Billie - sac banane - (€59,95)

Dé accessoire trend van het moment? De cross over bags met statement riem in alle kleuren van de regenboog! Rita laat deze keer de candy crush kleurtjes aan haar voorbijgaan en kiest voor een klassieker in cognac die met alles matcht: “Een ideaal tasje om te fietsen en de band zorgt voor een extra accent.” Dus volg Rita’s voorbeeld en houd je handen vrij en je fashion status hoog met deze statement bags!

Hiermee sluiten we alweer de deuren van Rita's Queens closet. Benieuwd who's next? Stay tuned ladies!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK