• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens fashion favorites: Stephanie’s picks

Trouwe Queens fans kennen ondertussen de familiar Queens faces in store, maar voor de volgende fashion favorites duiken we even behind the scenes van onze fashion stores en houden we halt in ons mode magazijn. Daar zorgt webshop warrior Stephanie ervoor dat je online gescoorde treasures zo snel mogelijk bij je thuis geleverd worden. En dat doet ze, off course, in stijl en met haar fab fashion favorites!

Stephanie’s style file

Wanneer Stephanie niet achter haar laptop zit in de Queens head quarters, kun je haar terugvinden in haar hondentrimsalon: Boss-lady-alert! Zo komen haar twee passies samen: fashion en lot’s of animal love. Wie denkt dat ze daardoor full-on voor dierenprint kiest: think again... Comfy casual meets the nodige glitz en glam, zeker wanneer ze de deuren van zowel het magazijn als haar trimsalon achter zich dichttrekt.

Haar dagdagelijkse look bestaat uit een zalige knit gecombineerd met haar favo jeans. Met haar honden -en paarden baby's die thuis op haar wachten, vormt dat haar go-to outfit. Een, uiteraard fab, jas die warm en comfy is, maakt haar look compleet en die draagt ze zowel in de wei als op resto. Wat eronder zit, switched ze bij gelegenheid dan wel met een statement blouse met de nodige glitter of showstopping sleeves. En de skinny jeans maakt plaats voor een body hugging kokerrok. Klaar voor haar Queens closet? Wij wel!

Stephanie’s top vijf fashion favorites

1. BYASINE JACKET - Sea Turtle (€69,95)

Een vlotte jas, met een fantastische fit, trending quilted look én die bovendien ook nog lekker warm is? Redenen genoeg voor Stephanie voor een instant coat crush op deze fab jas van B.Young, and we can’t blame her! “Ik ben echt fan van deze jas. Het is zo een makkelijk en comfy model en ook echt warm! Ideaal om met de honden te gaan wandelen, de paarden te verzorgen of om iets te gaan drinken.” De kaki groene kleur maakt het ook een topper om te combineren.

2. SLDio Stripe Pullover (€79,95)

Baby it’s cold outside, maar deze sweet knit van Soaked In Luxury houd je warm en fabulous. Denk tijdloze black & white stripes, maar dan net een tikkeltje anders en iets meer fashion like, dus what’s not to like? Niets, als we Stephanie mogen geloven: “Dit is echt een za-li-ge trui! Een trui met een jeans is sowieso mijn dagelijkse outfit. Gemakkelijk en comfy, zo heb ik het graag. En het is ook een ideale look om met mijn dieren bezig te zijn. De trui zit heerlijk en laat zich makkelijk combineren, echt helemaal mijn stijl.”

3. BYSOLIA V TSHIRT - Ultramarine Green (€69,95)

Time to go glam! En wel met deze knaller van een blouse van B.Young. Banging groen mét glitter: need we say more? Hiermee ben je sowieso the life of the party. Voor zoveel fabness stapte Stephanie zelfs voorzichtig uit haar comfort zone: “Dagdagelijks ben ik graag casual gekleed, maar voor een feestje mag het wel extra glam zijn. Eerst was ik geen echte glitter fan, maar dit blousje wilde ik toch eens proberen en eigenlijk vond ik het echt leuk. Hiervoor stap ik graag uit m'n comfort zone.” En gelijk heeft ze, shine on girl!

4. FQDOTKA-PU - Black (€59,95)

What’s up your sleeve? Showstoppende mouwen! Een fijn gebreid truitje met see-trough mouwen en polkadots. Klinkt als? Een onweerstaanbaar fashion recept. Freequent schotelt je dit graag voor met deze statement blouse. Ideaal voor afterwork-fun volgens Stephanie: “Die mouwen zijn ZO leuk! Als het iets extra mag zijn, bijvoorbeeld als we gaan eten of voor een feestje, draag ik wel graag iets met een special touch, zoals deze mouwen. Liefst gecombineerd met een jeans of op een rokje.” Zoek je nog een party look die je toch de nodige comfyness geeft? Search no more en match deze blouse zoals Stephanie casual chique op een jeans of ga full glam op een wide leg satijnen, glitter of kostuumbroek.

5. VIOLIVIE HW MIDI KNIT SKIRT - Black (€44,99)

Midi? Mais Oui! Hoewel Stephanie toch even een extra push nodig had om voor deze lengte te kiezen: “Normaal draag ik altijd kortere rokjes, nooit deze lengte. Maar ik zag het rokje binnenkomen in het magazijn en heb het toch eens gepast. Dankzij een overexcited collega heb ik me er dan toch maar aan gewaagd. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Het zit ook super comfortabel. Ik zou het nu niet meteen dragen om te gaan werken, maar sowieso wel in het weekend of als ik iets ga drinken.” Deze hotshot van Vila is dan ook een echte must-try. Het kokermodel zet je lovely curves mooi in de verf en de fab fabric zorgt voor een super comfy feel. Bovendien kun je all out gaan met combineren. Kies voor een leuke knit of dress it up met een fancy blouse of top.

Ben jij al ready voor de feestdagen? Check snel de party collectie en get that festive feel! En, off course, stay tuned voor meer fashion favorites van de volgende Queens lady!









 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK