• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Spring coat crush: lente jassen to love

Spring is in the air, but also maartse buien en aprilse grillen inclusief sneeuw en regen... Hoewel we dus al volop dromen van een zwoele zomer met matching kleerkast, zijn we nog in full need voor een coole cover-up in de vorm van een leuke lente jas. Op welke coat krijg jij een instant crush? Let's find out!

Beat de blues met coole coats

Het voorjaar is van start gegaan en hoewel we vanaf nieuwjaar al massaal roepen: bring it on zomer!, is het vaak nog bibberen geblazen met, jawel, sneeuwbuien (waar waren die met kerst??), regen en kou. Maar turn that frown upside down want er zijn heel wat lente jassen to love die je uit die winterblues halen. 

Coole quilt coats, tijdloze trench jassen, pittige parka's, mooie mantels of warme waistcoats loodsen je door de vaak nog frisse lente. En van zodra de temperaturen het vriespunt ditchen, genieten we van het doorbrekende zonnetje met loveable jackets, stoere faux-leren, suède of jeans jasjes, blazers, lichte regenjassen en on-trend gilet vesten. Het liefst in dé knalkleuren du moment.

Lente jassen parade: kies je crush

Coole quilts

Quilted jassen zijn een ding. In de winter wisten deze doorgestikte coats al heel wat fashion fans te vergaren en die fanbase trekt zich door naar de lente in een light versie van de wintertoppers, die je toch nog beschermen tegen de soms snijdende kou.

Ga voor een quilted eyecatcher in fierce blauw zoals de Bycanna coat van b.young of kies voor een beige allrounder zoals de Fqtogo jacket van Freequent die je met alles kunt combineren. Liever wat korter? Dan staat de pittige Onlsky quilted jacket van Only in een zachte mintkleur voor je klaar.

Timeless trench

Niets zo tijdloos dan een trenchcoat dus deze cover-up valt niet te negeren in de lente jassen parade. Of je nu voor compleet casual kiest met een jeans, sweater en sneakers of zelfs je favo jogging, door er een trench over te zwieren, voeg je instant extra chique toe aan je laid back look. Of dress up en combineer je trenchcoat over een jurk of classy pants en strike a pose.

Met de beige Onlline x-long trenchcoat van Only haal je een combi topper in huis die letterlijk ov-er-al op past. Of kies voor kleur met de Onlhyachint trench in een lovely lavendel tint en get noticed!

Pittige parka's

Take cover voor de soms hevige maartse buien en aprilse grillen met de al even pittige parka's! Je ideale coat catch als je bijvoorbeeld veel fietst of te voet door weer en wind moet. Dankzij een speciale coating, kan de nattigheid niet doordringen en blijf je beschermd tegen de kou. De handige kap covered dan weer mooi je knappe coupe: win-win!

Pick je perfect parka uit ons assortiment met de Vmfiestaart lange regenjas van Vero Moda in kaki of zwart met een taillekoord die je kan aantrekken voor een wonderful waist of ga voor de kortere Vmmalou jacket van Vero Moda in een zachtroze of again kaki kleurtje. Ook Vila heeft een prachtige parka in de aanbieding met de Visiliana lange parka in het beige en zwart.

Mooie mantels

Ook de mantel liefde trekt hevig door naar de lente in een lichtere maar very loveable uitgave. Met een mooie mantel creëer je een effortless classy look, of je nu kiest voor jeans en sneaks of heerlijk glammed up voor de dag verschijnt.

Colour crush-alert met de Vmgianna mantel van Vero Moda in prachtig petrol of bright green of de trans-seasonal kobaltblauwe Onlnewvictoria coat van Only. Of kies voor kort met de bold groene Vmmegan mantel van Vero Moda.

Warme waistcoats

Wonderful waistcoat anyone? Yes please! Met deze handige bodywarmers blijf je heerlijk warm en in style. Vriestemperaturen buiten? Draag je waistcoat dan gewoon binnen over een blouse of lichte pullover. Bij een fris lenteweertje kun je lekker layeren en rock je hem buiten over je lente look.

Knal met trending groen met de Fqlago waistcoat van Freequent of kies voor kort én reversible met de Onlricky waistcoat in het bruin of power pink, die je langs twee kanten kunt flaunten.

Loveable lente jackets

Is de lente volop van start gegaan, dan heb je probably genoeg aan de vele vlotte jackets als coole cover-up. Draag ze als vestje over je T-shirt of blouse of voeg wat edge toe aan je classy dress door er een pittige korte jacket op te combineren. Lovely leather, zacht suède of stoere denim? The choise is yours! Eén ding is wel zeker, knallen met kleur is toegestaan.

Go wild met de Vmwild soya jacket van Vero Moda in pittig peach of felgroen of kies voor het korte Pctessie jeansjasje van Pieces in zachtroze of beige. Met de Vmjose short suede jacket in het groen of de Vighita short suede jacket in het blauw breng je de nodige boldness in je look en last but not least spice je elke outfit met de zwarte Vmbella biker jack of de Onlgemma jacket in walnoot, beige en zwart.

Banging blazers

We kunnen het niet genoeg benadrukken maar blazers zijn hot en je absolute go-to cover up deze lente en zomer. Banging indeed, want we zien de hotste kleurtjes voorbij komen dus don't be shy en shinen maar ladies met je bold blazer die je overal mag over zwieren!

Keuze in overload in de blazer department in elke prijscategorie met pareltjes van Ydence, Vero Moda, Only, Vila, b.young, ... in hot pink, groen, blauw, beige, kortom, whatever you want!

Light regenjasjes

Ook tijdens de full-on zomertijd kan de regen soms niet ontbreken, especially in ons lovely belgenlandje. Dan is het wel zo handig om een licht regenjasje bij de hand te hebben mét kap en in trending kleurtje to match je summer look.

Let it rain met ons lovely Onlmalou regenjasje in het groen of roze.

Trending gilets

Trend-alert! Gilets are taking over onze wardrobes en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Deze mouwloze vesten in blazer -of jeansstijl zijn multi inzetbaar tijdens onze hunt naar de beste look of day. Draag je mouwloze blazer over een shirt, top of blouse in combinatie met matching pants, rokje of jeans. Of combineer je denim gilet over een jurk of, again, shirt of blouse en scoren maar met deze fashion hot shot!

Het is love at first sight op de Pctally blazer vest in hot pink of trending oranje en did you spot de Lima gilet van Ydence in prachtig paars of babyblauw? En de Joekie denim gilet in het jeansblauw of beige van Red Button got you letterlijk covered deze lente en zomer.

Ben je nog in need voor een lovely lente jas? Check en shop hier de beauties uit onze collectie of kom langs in een van onze stores om jouw perfect coat catch te strikken.


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK