• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Stylefile: de knit en jumper dresses

comfyness is key: amen to that! Met de herfst die genadeloos de zwoele zomer wegduwt, grijpen we massaal naar onze meest comfy clothes en daarom zijn we maar al te happy om één van de opvallendste trends in de spotlights te zetten: de gebreide jurken. Een fab fit én look? Met deze power pieces krijg je the best of both dus rock die knitted dress!

Cool in de kou

Keep je cool zonder kou te lijden terwijl de temperaturen dalen met de knit en jumper dresses. Vooral de midi en lange modellen stelen de show. Ideaal om tijdens het tussenseizoen zo de deur uit te lopen en daarnaast perfect te combineren met een legging of panty en eventueel een waistcoat voor extra warmte in de winter. 

Dat die laatste coming is, staat vast, en met de stijgende energieprijzen is het aan te raden om te kiezen voor warm én fabulous. En laat dat nu de perfecte samenvatting zijn van de must-see gebreide en trui jurken die wij in store hebben voor jou. En dat zijn er heel wat, met voor elke stijl de perfecte knit-keuze. Van aansluitend en licht gebreid tot oversized en very chunky, met daartussen de kortere en meer urban like trui-jurken.

Style away

Dus ladies, time to style away met die gebreide jurken. De meest eyecatching knitted dresses uit onze collectie zijn de kleur knallers in het fuchsia, groen, koningsblauw of de gestreepte jurken. Ideaal to add a pop of color aan de terug donkerder en grijzer wordende dagen. 

Of kies voor de chique neutrals à la beige en bruintinten als the new black en ga voor de meer classy casual look. Embrace de oversized look of kies voor de meer fitted modellen, afhankelijk van je stijlvoorkeur. En een ronde hals, v-hals of rolkraag? Meet je favoriet!

Wat te doen in het tussenseizoen?

Het tussenseizoen zorgt regelmatig voor fashion kopzorgen want what to wear als er vier seizoenen op een dag kunnen passeren. Denk freezing cold s morgens om dan in de namiddag opnieuw te genieten van een brandend zonnetje, afgewisseld door de nodige stortbui. Confusing much? 

Met de midi of lange gebreide jurken kun je zo de deur uit. Zo kun je nog steeds je blote benen rocken, terwijl ze toch voldoende gecoverd zijn onder je jurk. Of als je liever korter gaat, kies dan voor de knielange jumper dress met pofmouwen. Add een sneaker of lovely loafer en eventueel al een lekkere warme sjaal of leren jasje en you’re good to go! Vergeet uiteraard je paraplu niet, voor die plotse stortbui, remember ;)

Layer up

Zodra de vrieskoude aanbreekt, match je de knit dresses met een panty of legging (ja hoor, die is helemaal back) en eventueel een heerlijke, liefst faux-fur, bodywarmer of waistcoat (trend-alert!) voor extra lovely layers én warmte! Of draag er een coltruitje onder als extra warmte laagje. Ben je echt een koukleum, dan kun je nog een lekkere lange cardi dragen over je gebreide jurk. 

De hoge boots zijn ook helemaal terug en hare to stay en vormen een top combo met zowel de lange als de kortere knit en jumper dresses. Of kies voor een chunky sneaker of stoere boots à la Dr Martens.

Why we love it

Waarom wij zo fan zijn van de knit en jumper dresses? Je bent in no time fashion ready to go met slechts één power piece, om van het high comfy level nog maar te zwijgen. Bovendien kun je deze style kaart voor tal van gelegenheden trekken, zowel voor een cool en casual dag in de stad of op het werk als voor een zalig maar toch stijlvol dagje thuis. Dus do try this at home!





 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK