• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Style-guide: de denim do’s

Did you hear? Onze denim donation days are back! Tijd om je oude jeans aan een goed doel te schenken en jezelf te verwennen met een gloednieuwe denim favorite aan korting! Maar wat zijn de denim do’s van het moment? We geven je hier dé top vijf van go-to jeans stijlen die je nu moet rocken!

Clean je closet

Time to clean your closet ladies, want waarschijnlijk heb je nog wel een oude jeans liggen die je niet meer draagt. En een nieuwe jeans kun je altijd wel gebruiken, zeker als je deze met maar liefst €10 korting kunt shoppen tijdens onze well known denim donation days. Jullie oude jeansbroeken schenken wij aan een goed doel dus win-win voor iedereen!

Maar voor je enthousiast naar onze (online)shops rent, geven we je graag even een update over de denim do’s die momenteel modeland rulen. Al even een heads up, die skinny jeans moet je nu echt even loslaten want hij is definitely canceled… Maar no worries! Er staat heel wat hot denim stuff klaar met fab fits voor elk figuur. Dus kies je favoriet (of twee, want €10 korting remember!) en rock je denim catch.

Top vijf trending jeans stijlen

1. Wide leg

De wide leg jeans ruled momenteel in modeland. En we like want hello lovely long legs! Want ook als je niet gezegend bent met banging benen, krijg je optisch enkele centimeters cadeau door te kiezen voor een wide leg jeans. En bovendien zorgt de vaak hoge taille voor een wonderfull waist en nog langere legs. 

Zwaardere bovenbenen of kuiten? No problem want die zitten lekker verstopt onder de wijde pijpen. Smalle taille? Die wordt nog extra in de verf gezet met de high waist. Een buikje? Again zorgt de high waist ervoor dat al je beste assets in the spotlights worden gezet en de rest is perfect covered up. Match met een kortere knit, stylish blouse die je in de broek steekt of coole blazer en een paar sneakers of leuke laarzen en scoor met je winning wide leg look!

2. Straight

Kun je nog maar moeilijk afscheid nemen van je skinny jeans? Kies dan eerst voor een straight model, voor je naar de speciallekes overstapt. Deze leunt qua model het meeste bij de skinny aan, maar dan met pijpen die recht naar beneden lopen en die zo voor wat meer been -en, let’s be honest, ook ademruimte zorgen! Deze straight fit matched met zowat elk figuur en flatteert ook lovely curves. 

De straight is een klassieker die je sowieso in je kast moet hebben en die je met alles kunt combineren. Ook met deze denim sweetheart lijken je benen langer en rock je een high waist. Je krijgt nog de keuze tussen smallere of iets wijdere rechte pijpen dus choose your catch!

3. Flared/split

Flaunt de flared jeans en scoor stijlpunten while you’re at it! De flared bezorgt je een instant wauw look met pijpen die vanboven nog smaller zijn maar vanonder wijd uitlopen. Ook hier krijg je nog heel wat verschillende fit opties. Zo zien we de eerder bootcut pijpen die lichtjes uitlopen, naast de echte wijde uitlopers met full-on seventies vibes.

Nog een opvaller onder de fab flared jeans, zijn de modellen met split-ends. Dit zijn dus flared broeken met een split aan de enkels. Ideaal om je must-see schoenen in de spotlights te zetten! Denk hierbij aan een chunky sneaker of leuke laarzen die de aandacht opeisen. Ben je gezegend met een bootylicious figuur en heerlijke heupen? Dan zorgt de flared voor een super silhouet.

4. Bleek

Nog een opvallende denim do voor aankomende winter zijn bleke jeans. Hoewel we deze vooral in de lente en zomer verwachten, mag je ze shameless blijven verder rocken tijdens de meer donkere dagen. Off course, maken ook de donkerblauwe, zwarte en grijze wassingen hun opwachting, maar daarnaast blijven de bleke jeans hun prominente plaats opeisen in je jeans closet.

De winter pakt uit met tal van knalkleuren en die matchen perfect met een bleke jeans. Denk knalgroen, royal blue, oranjetinten, fuchsia, paars, … Dus be bold en color-up je denim look.

5. Mom

De mom jeans is ondertussen ook al een echte allrounder geworden en niet meer weg te denken uit het jeans beeld en we like! De mom is de meest comfy fit met een beetje baggy feels doordat deze vanboven aan de benen lekker los zit en naar onderen toe terug smaller wordt. 

De mom pakt daarnaast uit met een high waist en de combi van de loose fit bovenaan met de high waist maakt dit een droom snit voor wie curvy features mag flaunten. Pas wel op met zwaardere kuiten met de pijpen die vanonder terug smaller worden. Dan kies je beter voor de straight of wide leg. Match je mom met een satijnen blouse en hot heels voor een fancy look of kies voor sneakers en een cool knit voor meer urban vibes.

Dus donate je old denim en durf te kiezen voor een nieuwe fab fit!



 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK