• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Stylish suitcase: top 10 travel essentials

Holiday! Summer is calling en daarmee ook je well needed zomervakantie. Dringend tijd dus om je vakantie wardrobe samen te stellen. Begin je al lichtjes te hyperventileren bij de gedachte aan de grote inpak chaos? No worries, we zorgen ervoor dat je stressvrij op vakantie kunt vertrekken met deze top 10 travel essentials. 

Capsule koffer

Een gouden vakantietip: zorg voor een stylish capsule koffer. Vul je suitcase met enkele fashion essentials waarin je volop kunt shinen op vakantie. Geen overladen koffer dus die je ook op reis de nodige dress stress bezorgt met veel 'ik weet niet wat ik moet aantrekken' momentjes. Met onze top 10 travel must-haves vermijd je een holiday fashion crisis en kun je volop én stylish chillaxen in de zon!

Top 10 travel essentials

1. De short

Een jeans short, bermuda of eerder een speels en flowy model, eventueel met strik in de taille? Vakantie vormt hét uitgelezen moment to reveal those legs! Dus laat die eventuele melkflessen lekker bruinen in de zon (ipv zonder zon) en shine in je favo short! Spring mee op de co-ord trend en kies voor een short met matching top of blouse of combineer een leuke, al dan niet gekleurde, denim short met een tanktop of T-shirt.

2. Topjes en T-shirts

De short sluit naadloos aan bij onze tweede travel must-haves: topjes en T-shirts. Hier mag je er voldoende van inpakken zodat je wat afwisseling hebt en je volop kunt mixen en matchen op shorts, rokken en broeken. Pak sowieso enkele tanktops en spaghettitops in voor de echte tropische temperaturen. Daarnaast zijn ook de crop tops en knoop shirts helemaal hot. Top tip: zorg voor een basic witte of andere neutrale top of T-shirt die je met alles kunt combineren.

3. De rok

Mini, midi of maxi? Kies je lengte en rock de rok op vakantie! Shinen met die sexy legs in een minirok, die bovendien helemaal back on trend is. Kies voor denim of een meer romantisch model met ruches. Liever wat langer? Ga dan voor de midi of maxi rok in een lovely lichte T-shirt of satijnen stof. Boho- of casual chique? Pick your style en own it!

4. De losse (linnen) broek

Naast de shorts en de rokjes, voorzie je best ook een lange broek. Maar laat je lievelingsjeans even thuis en focus op een losse, fabulous flowy broek met eventueel wijde pijpen voor een extra fashion feel en een zalige fit . Classy én comfy: de ideale holiday combo! Met een linnen broek ben je helemaal holiday proof want deze fab fabric houd je heerlijk koel én classy! Ook bij de flowy pants kun je opnieuw kiezen voor de co-ord combo met matching top. 

5. De (slip) dress

Een zomerjurk vormt ook een ab-so-lu-te travel essential. Heerlijk kort of liever lekker lang? You choose! De soepelvallende en ultra stylish slip dress met spaghettibandjes is helemaal hot en happening en perfect voor op en top summer vibes. Kies voor loveable loafers of slippers by day om zalig te struinen en switch met fancy heels by night en je bent good to go voor een romantische tête à tête bij zonsondergang. 

6. De play- of jumpsuit

Met een korte playsuit of een fancy jumpsuit ben je meteen klaar om te gaan, zonder dat je moet nadenken over mogelijke combinaties. Bovendien geniet je van een zalige comfy fit en een fancy look. Ook ideaal om over je bikini of badpak te trekken want je bent meteen aan- én uitgekleed. 

7. De kimono

Lekker licht, luchtig en absolutely fabulous: de kimono verdient een ereplaats in je koffer! Elke outfit krijgt een instant fashion boost wanneer je er een kimono bij aantrekt. En daarnaast heb je de perfecte cover-up mee voor zowel tropische temperaturen als frissere summer nights.  

8. De jeansjas

Deze classic mag niet ontbreken aan je vakantie-uitzet. Een jeansjas matched met elke outfit uit je koffer en vormt de perfecte cover-up voor frissere dagen of avonden. Kies bij voorkeur voor een denim jacket in een opvallend kleurtje à la hot pink en strike a pose!

9. De XL én crossover bag

Kies voor een XL fancy bag die je zowel als strandtas én als handbagage in het vliegtuig of on the road kunt gebruiken. Ideaal om je strandlaken, eventuele lunch en al je essentials stylish in mee te dragen. Liever handsfree tijdens een dagje struinen door de stad? Dan vormt de crossover bag je perfecte reispartner in crime!

10. De accessoires

Ja hoor, ook op vakantie wil je dat je look tot in de puntjes klopt! Enter de summer accessoires à la een fancy zonnebril, opvallende oorbellen die elke holiday look een extra glam touch bezorgen en een pet of zonnehoed voor extra coolness.

En dan nu: ready, set en relax!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK