• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Too cute for cupid: lovely valentijn looks

Love is in the air! Met valentijn just around the corner, is het time to get glammed up. Ben jij al geraakt door Cupido's pijl en heb je een hot date met je hubbie of lover op de planning staan, vier je als happy single deze liefdesdag met je bestie of heb je misschien een spannende first (Tinder)date? We got you covered om de beste valentijnslook samen te stellen!

Chic romantique

Romantique, c’est chic! Dus time to shine ladies op de meest romantische dag van het jaar. Zit je met een fashion crisis en weet je niet what to wear to wow je partner in love crime? No worries, we geven je graag enkele outfit ideas waarmee je je hot date van zijn of haar sokken zult blazen.

Crush it met je loved up look

Hooked for life, single en ready to mingle of time to celebrate je big BFF love? Het kan allemaal en liefst in stijl want that’s how we roll bij Queens. Ook op dé liefdesdag van het jaar. Met veel nieuwigheden die onze winkels overspoelen, hebben wij sowieso de juiste valentijn look voor jou in store. Check it!

Hot hubbie of long lover date

Vier jij de liefde met dé love of your life? Dan gaan jullie misschien romantisch dineren, samen naar een optreden of de film of gewoon gezellig thuis een candle light diner voor twee houden. Hoe dan ook, valentijn vormt dé uitgelezen moment om alles uit de kast te halen en je nog eens helemaal op te doffen voor je long time sweetheart en de eternal flame aan te wakkeren!

Outfit tips: 

  • Een little black dress zoals deze van Vila is always een good idea en zeker op een hot date met je partner. Het zorgt voor de nodige sexyness allure en dat is exact wat we need met valentijn.
  • Of kies voor een romantische jurk met de nodige edge zoals deze van Catwalk Junkie met een dazzling decolleté. Wedden dat hij of zij can’t take their eyes of you?
  • Wij worden ook helemaal wild van deze seducing Vila look met een oversized blazer in combinatie met een satijnen topje met een little bit of lovely lace. Mysterieus met de nodige boldness? Yes please! 

Fab first date

Zit je met de zenuwen voor je first, al dan niet Tinder, date op valentijn? Pressure much? Zorg dan dat je outfit on fleek is. Zo kun je alvast zelfverzekerd je big entrance maken en je eventuele hubbie to be omverblazen met je fab look! Fake it till you make it, right?

Outfit tips:

  • Show je flawless stijl met deze safe but cheeky outfit met cute en comfy Vila trui in trending groen die je matched met Vila rok mét split en bold print. Zo show je toch een beetje been zonder je meteen al te bloot te geven voor een first meet.
  • Of dress to impress met deze showstopper van Byoung! Deze shirtdress valt lekker los en juist boven de knie. Met de knoopsluiting kun je een decolleté knipoog geven en de power print showt meteen ook je pretty persoonlijkheid. Maak het af met een knielaars of een stoere boot.

Bestie date

Ben je single met valentijn, maar heb je wel een fun date gepland met je bestie? Dat zijn ook gewoon de beste dates, toch? Ook dan is het glam time zodat je samen kunt shinen in jullie favo resto of danscafé of gewoon gezellig thuis tijdens een heerlijke take-away en film of misschien zelfs karaoke date!

Outfit tips:

  • Show je single ladies power met een sassy powersuit in pretty pink! Wedden dat all eyes on you gericht zullen zijn terwijl jij out and about bent met je bestie? Combineer je sexy suit met een satijnen blouse zoals deze van Soaked in Luxury of stoer shirt en krijg een instant confidence boost.
  • Lekker laid back relaxen met je BFF? Check met deze showstopping top met slick sleeves van Byoung die je lekker edgy combineert op deze fab ripped jeans van Only. Show je attitude en own it!

Geniet van de liefde en strike a pose: Happy Valentines day lovely ladies!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK