• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Trending tetra

Feeling hot hot hot? In tetra we trust om ons letterlijk cool en fabulous te houden! Tetra is luchtig, ademend, zalig zacht en valt altijd mooi in vorm, zonder dat er een strijkijzer aan te pas komt... need we say more?

Fab fabric

Wie denkt dat tetra stof enkel is weggelegd om baby's in te wikkelen, think again! Tetra is trending en heeft alles in huis om je fashionable doorheen de zomer te loodsen. De luchtige en fab fabric ademt een pak meer dan classic katoen en is daardoor je go-to stofje om stylish tropische temperaturen te trotseren.

En wat nog leuker is: je gooit het gewoon in de wasmachine, ja hoor zelfs op kookwas, om het daarna gewoon op te hangen en klaar! Je kunt je tetra jurk, blouse, shirt, blouse of short daarna weer effortless rocken. Er komt geen strijkijzer bij kijken, de stof valt vanzelf weer in de plooi. We like!

Tetra toppers

Om je op de juiste tetra track de houden, zetten we hier even onze tetra toppers op een rijtje. Denk vooral leuke candy crush kleurtjes in the mix met een op en top comfy feel, dus voorzie alvast een plaatsje op jullie summer wishlist!

1. De tetra dress

Dress up met een tetra dress! Ga voor lekker lang en luchtig met een wide fit voor een extra comfy feel. Al dan niet voorzien van een kraagje en V-hals voor een classy touch. Of kies voor kort en show je sexy legs én taille met een tailleriem. Add nog wat extra fashion met een model met ballonmouwen en exttra layers. Kies je stijl en rock je tetra dress.

2. De tetra top/shirt

Top off je outift met een tetra top of shirt. We spotten heel wat tetra topjes en shirts in verschillende modellen en kleuren. Romantische ruches, a touch of lace of liever lekker classic? Kies je stijl en show je tetra love!

3. De tetra short

Niets zo zalig dan een tetra short als de temperaturen de hoogte inschieten. Je geniet van een zalige pyjama feel terwijl je toch full-on fashion uitstraalt. En al helemaal als je voor een hot pink tetro co-ord kiest met een matching shirt.

4. Het tetra hemd

Ben je wel fan van de classy preppy look? Kies dan voor een tetra hemd, met kraagje en driekwartsmouwen en match met een geklede broek of short om ook bij warm weer je bossy vibes hoog te houden.

Is er tropisch weer in zicht of vertrek je op vakantie? Scoor dan snel jouw tetra toppers en shine on girls!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK