• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Turn up je taille

Een wonderfull waist? Yes please! Of je nu een tiny taille hebt of lovely curves, door je taille te benadrukken, zet je elk fab figuur in de spotlights. En dat doe je heel simpel met enkele handige tips en tricks. Zandloper figuur: here we come!

VIP-alert

Je taille vormt een very important part van je body, waarmee je ook al de rest kan laten shinen. Het is dus belangrijk dat je deze VIP mooi benadrukt zodat je volop kunt flaunten met je hot bod. En dat laatste komt in alle vormen en maten.

Want of je nu een maatje XS of XXL hebt, bij Queens houden we van everyBODY. Dus turn up je taille en pak uit met je wonderful waist!

Wonderful waist tips

Meer taille creëren? We got you covered met deze top taille tips:

1. Top taille riem

Deze oldtimer trick gaat al heel lang mee in fashion history maar werkt wel perfect voor een wonderfull waist. Door een taille riem te gebruiken, leg je de nadruk op je middel en creëer je een instant zandloper effect. Dus insnoeren die handel! 

Denk een losse jurk in combinatie met een statement belt of leg nog meer accent op je al smalle taille door op een strakke jurk ook nog een big belt te combineren. Nog een hot shot: een oversized blazer met daarover een taille riem.

2. Hot high waist

Een high waist is the way to go om je taille in de verf te zetten. Zo leg je, again, de nadruk op je middel zodat all eyes hierop gericht zijn. Kies bijvoorbeeld voor een, al dan niet wide leg, jeans of pretty pants met hoge taille, want hiervan hebben we er lot's of it in store! Ook een kokerrok will do.

Combineer je high waist broek of rok met een lossere blouse of T-shirt die je insteekt, of met een korter jasje dat net tot op je taille valt.

3. Statement schouders

Door de aandacht naar je schouders te trekken, creëer je automatisch meer waist. Hello zandloper figuur!

Kies dus voor statement schouders met bijvoorbeeld een blazer met shoulderpads, een blouse of trui met pofmouwen of een top met ruffles.

4. Wrap it

Nog een old trick in het fashion boek is je middel letterlijk inwikkelen en zo de aandacht naar je waist te trekken.

Kies dus voor een wikkeljurk -of blouse die je in de taille bij elkaar knoopt of ga voor een jurk met bijpassende tailleriem of wikkelkoord et voila, it's a wrap!

5. Smart sleeves

Hebben je mouwen effect op je waist? Jazeker! Je taille begint ter hoogte van je ellebogen, dus door te kiezen voor halve of driekwart mouwen, zet je opnieuw je taille meer in de kijker.

Kies bijvoorbeeld voor een blazer, jurk of blouse met driekwart mouwen of stroop simpelweg je mouwen op en shine met je smart sleeves.

6. Wide is the way to go

Een A-lijn look vormt dé fashion BFF voor een wonderful waist en die creëer je heel makkelijk met een broek met wijd uitlopende pijpen (hello trend-alert) of een wijd uitlopende lange of korte rok.

Een high waist jeans of broek is vaak ook voorzien van wijde pijpen én bovendien very trending dus deze vormen een absolute topper voor je taille!

7. V-hals fabness

Door te kiezen voor een V-hals, wijs je bijna letterlijk naar je taille, aka het centrum van je hot bod! 

Dus wil je all eyes op je taille? Kies dan voor een T-shirt, trui of blouse met een V-hals en benadruk je waist.

8. Doe het met details

Slim geplaatste prints of details kunnen ook effect hebben op je taille. Denk bijvoorbeeld een print bovenaan je top of jasje en eentje onder aan je rok of broek, waardoor je rust creëert rondom je taille en deze op die manier benadrukt. 

Of kies voor een blazer met een slim geplaatst knoopje dat juist ter hoogte van je taille valt of andere smart details die subtiel het accent op je waist leggen.

Dus ladies, time to tune je look en turn up je taille!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK