• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X


Wat met retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met één of meerdere artikelen.

Je vindt het niet mooi, het zit niet lekker of je vindt het niet zo leuk als je gedacht had. Daarom vinden we het geen punt als je jouw bestelling retourneert. Dat kan altijd binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling (deze termijn gaat in op de eerstvolgende dag na levering van je bestelling), mits ongedragen en voorzien van de originele labels.

Je kan kiezen uit volgende 2 retourmogelijkheden:

(1) Ofwel stuur je het artikel terug naar ons op.

Om je retour aan te melden, ga je naar ons online retourportaal.

Hier kan je zelf aanduiden waarom je wil retourneren en hoe je het wil verzenden, en vervolgens je retourlabel meteen printen. Heel makkelijk!

Je kunt voor het retourneren gewoon de doos of zak gebruiken die je van ons hebt ontvangen.
Stuur alsjeblieft wel de bestelbon mee, anders kunnen we de afzender misschien niet achterhalen.

Na ontvangst en controle van het artikel, wordt het aankoopbedrag terugbetaald. Dit gebeurt op dezelfde wijze als die door jou gebruikt werd om te betalen.
De verzendkost van je retour (5€) wordt afgetrokken van de terugbetaling die je zal ontvangen. Het zal maximaal 10 dagen duren vooraleer dit bedrag op je rekening staat/in je overzicht verschijnt.

(2) Ofwel breng je het artikel binnen in één van onze winkels.

Retourneren in één van de winkels is altijd gratis.

In dit geval kan je ervoor kiezen om ter plaatse een tegoedbon te ontvangen, het bedrag te laten terugbetalen op je rekening of om onmiddellijk te ruilen voor een ander artikel naar keuze. Houd er aub rekening mee dat er in de winkels geen cash wordt teruggegeven; je aankoopbedrag wordt gecrediteerd op de rekening of kredietkaart waarmee je je online aankoop hebt verricht.

Breng in dit geval ook zeker je bestelbon mee zodat onze medewerkers alles meteen kunnen terugvinden en je snel kunnen helpen.

Als je het artikel wilt ruilen voor een andere maat, bestel dit dan eenvoudig op www.queensfashion.be Zo heb je de juiste maat het snelst in huis.

Indien je vragen hebt, twijfelt over iets, advies wil vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@queensfashion.be, of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook, happy to help you!

x

het QUEENS team


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK