• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens fashion favorites: Jessie’s picks

Okay ladies, het is weer tijd voor onze Queens fashion favorites rubriek en next-up is niemand minder dan Jessie uit Hasselt. Deze stijl-queen is allesbehalve vies van een fashion statement, dus maak je alvast klaar voor een overload aan kleur, edgy snits en fabulous combi’s: just the way we like it! 

Jessie’s style file

Ook in Hasselt is het wekelijks rush hour wanneer de nieuwste goodies binnenstromen en ons Jessie weet als geen ander de power pieces eruit te halen. Haar stijl is cool en kleurrijk en liefst “met een hoekske af”. Comfy, maar zonder in te leveren op de nodige glam en stijl, zodat ze haar klantjes vlot en met haar typische flawless flair kan bijstaan in de zoektocht naar dé perfecte outfit die van kop tot teen klopt. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Let’s see welke haar top vijf fashion favorites zijn.

Jessie’s top vijf fashion favorites

1. Blazer Joey - Mint (€69,95)

Jessie is naar eigen zeggen een “jasjes gek” en helemaal in love met deze Joey blazer van Ydence. Met een blazer ben je meteen gekleed en creëer je volgens haar een instant chique look, zelfs met een jeans en dat zonder al teveel nadenken. We like! Ideaal als je niet weet wat je moet dragen, maar toch classy voor de dag wilt komen en dat zonder in te boeten aan comfyness. Ook de oversized feel van deze vest kan Jessie bekoren want “hoe groter, hoe beter!” En ook daar gaan we helemaal mee akkoord. Geef je look de nodige cool met een oversized vest en draag deze zoals Jessie op een jeans of zelfs op een jurkje of short voor een verrassende twist.

2. Pants Solange - Mint (€69,95)

Suit up? Yes please, zegt Jessie! Daarom matcht ze haar Joey blazer maar al te graag met de bijpassende Solange pants van Ydence. “Een kostuum is gewoon goed en zeker dit oversized model.” De edgy boss lady look? Check! Met deze wide pants in knalkleur kun je niet missen. Zeker als je deze als pak draagt in combinatie met de blazer. Maar je kunt de broek ook perfect apart rocken met een T-shirt, blouse of leuke knit. De wide fit van deze lovely pants vormt een match voor elk figuur: hello lange benen! Of je nu groot of klein, smal of curvylicious bent, met deze fab fit kill je het sowieso.

3. VIVALIA O-NECK L/S TOP - Lilac Rose (€44,99)

We looove een mooie blouse, waarmee je meteen een dressed-up feel krijgt, zelfs in combinatie met je favo jeans. Deze pink showstopper van Vila wist ook meteen Jessie’s hart te veroveren. “Ik hou van hemdjes zonder kraag en zeker in combinatie met een leuk kleurtje. Hoe meer hoe beter!” Het was dus love at first sight met deze knal blouse met opvallende details zoals puff sleeves, kanten afwerkingen en een knappe knoopsluiting. De focus ligt dit seizoen sowieso op de mouwen, dus trendwise zit je met deze blouse ook helemaal on track!

4. VIWILDA RAJA WIDE PANTS - Cloude Dancer (€39,99)

Pure fashion uitstralen en toch volop genieten van een comfy feel? Dubbel check met deze prachtige broek van Vila met check patroon. Volgens Jessie heb je zelfs niet het gevoel dat je een broek draagt: “Het is net een pyjama, nog beter zelfs! Een broekske met een hoekske af, perfect!” De broek heeft een perfecte fit met pijpen die ietwat wijder uitlopen naar onder toe, wat het een top match maakt voor heel wat body types. Jessie combineert de broek met één van haar andere favorite picks, namelijk de Vivalia blouse en zet zo een knal look neer die helemaal bij haar past: comfy, kleurrijk en met de nodige portie power!

5. ONLCAMILLE LIFE EX HW WIDE JEANS - Light (€39,99)

Wat heb je ab-so-luut nodig in je kleerkast? Een goede jeans als go-to item die je met alles kunt matchen. Jessie is helemaal fan van deze Camille jeans van Only met wide fit en lichte wassing. Bovendien komt deze in lengte 30: “Dat is perfect voor mijn korte beentjes, ik moet ze zelfs niet korter maken! En ik hou van dit model met wijde pijpen, gewoon een zalige jeans.” Dit model met nineties allure is opnieuw helemaal hot en inderdaad perfect voor kortere benen met een optisch verlengend effect dankzij de wijde pijpen. Jessie combineert haar jeans graag met haar blazer voor een casual, maar toch dressed-up look. Of kies voor de combi met een cropped shirt, fancy blouse of zalige knit en rock de wide fit!

Et voila, daarmee sluiten we Jessie's Queens closet. Stay tuned want binnenkort duiken we opnieuw in de style file van één van de Queens ladies!












 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK