• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Building de Queens spirit

Bij Queens vormen we one big family vol lovely ladies en - natuurlijk - Bart die jullie dagelijks voor én achter de schermen vol passie bijstaan tijdens jullie hunt naar nieuwe fashion treasures. Om de teamspirit heerlijk hoog te houden en elkaar nog eens in real life te zien, sloten we op donderdag 2 juni even de deuren voor een top teambuilding dag!

Teamwork makes the Queens dream work

Teamwork makes the dream work en daar geloven we in bij Queens. Zo vormen we niet alleen per winkel echte dream teams, maar proberen we dagelijks ook met de andere winkels én de webshop samen te werken om jullie de beste service te bieden zodat jullie steeds stylish voor de dag komen. Onze eigenste koerier Bart zorgt er dan weer voor dat alle nieuwe goodies én jullie bestellingen op tijd in de winkels geraken. En laten we ook vooral het style -en marketing team niet vergeten die mee zorgen voor een fab shopervaring.

Tijd voor teambuilding! Want na de moeilijke corona periode, met hier en daar ook enkele veranderingen in het Queens team, hadden we er allemaal terug nood aan om elkaar nog eens in het echt te kunnen zien en veeeeel bij te babbelen!

Keuvelen met cava

Place to be was het Huis van Mem in Halen. Een prachtige locatie in een oase van groen, waar we hartelijk werden ontvangen met, off course, een well needed koffie én stukje cake om de dag te starten. Na een motiverende teammeeting, was het tijd voor een aperitiefje en heerlijke walking lunch in de tuin. 

Za-lig om eindelijk nog eens honderduit te kunnen babbelen en lachen met elkaar. Voor sommigen was het ook de eerste keer dat ze hun collega's in het echt zagen en dus eindelijk een gezicht konden plakken op de stem die ze al zo vaak aan de telefoon hoorden. Voor anderen was het dan weer een heel happy weerzien. Met de zon als kers op de lovely lunch en de cava die rijkelijk vloeide, zat de sfeer er goed in. Smile please! Voor de gelegenheid was er zelfs een professionele fotograaf van de partij om leuke groeps- en teamfoto's te trekken

Virtual reality fun

Tijd voor actie. En wat voor één. De secret activiteit die Valérie voor ons in petto had, was een virtual reality workshop. Jep, compleet met XL bril op ons gezicht, konden we andere, spannende realiteiten gaan verkennen. En dat was voor sommigen wel echt een wild ride! Denk wilde achtbanen, waarbij je vooral op de rails moest blijven en we elkaar stevig vast moesten houden om niet letterlijk van onze stoel te vallen, terwijl we ons in tropische oorden of zelfs Jurassic Park waanden.

Op de skilatten in juni? Ja hoor! Of in de boksring staan met een very scary tegenstander die, zo lijkt het toch, recht op je afkomt. Gelukkig konden de collega's die errond stonden op tijd wegduiken voor ze zelf met een blauw oog zaten. Hilariteit alom en plezier gegarandeerd!

Queens bom battle

Wat boost er meer de teamspirit dan samen een bom ontmantelen in virtual reality? Ja hoor, ook daar hebben we ons aan gewaagd. Zo werden we in zes teams verdeeld om daarna in true Mission Impossible stijl bommen te ontmantelen én het na wat oefenen tegen elkaar op te nemen in een spannende bom battle. Het winnende team wist hun innerlijke Tom Cruise naar boven te halen en mocht welverdiend een blinkende beker mee naar huis nemen.

Conclusie, het was een super leuke, gezellige en geslaagde dag waar er serieus aan het team en de echte Queens spirit gebuild werd. We kijken al uit naar de volgende keer! 

 

 

 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK