• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Dress up for Easter

Ben jij al ready to party met de paashaas? Of ben je nog in desperate need voor een dress to impress de fam aan de paastafel? As always, komt Queens to the rescue met de meest dazzling dresses waarin je volop kunt shinen. Dus sit back en enjoy deze jurkenparade!

Party met de paashaas

Eitjes rapen in stijl? We got you girls! En wel met de mooiste jurken uit de collectie. En dat zijn er veel want het is weer dress season. Hoewel we nog niet altijd volop voor de lente looks, inclusief blote benen, kunnen gaan, raken we wel al in de lente mood dankzij de fab dresses die onze winkels overspoelen.

Want no matter the weather, fake it till you make it, right? En wel met enkele top anti-bibber tips waardoor je ook bij een frisser lenteweertje, die lente jurken al volop kunt rocken.

Dresses to dazzle

Kies je voor kort, lang of liever tussenin? En graag met een all over print of liever knallen met kleur? Well we've got news for you want dat hebben we allemaal en meer. Ben jij ready to get dress dazzled? Daar gaan we!

Kort en cute

Lente en zomer in zicht also means: show die lovely legs! Na een covered-up winter onder panty's, mogen je blote benen weer het daglicht zien, als het weer het toelaat, off course. Dus kies voor kort en cute en strutt it. Ga voor de vele pretty prints of knal simpelweg met kleur, the choice is yours! 

Anti-bibber tip: match je korte jurk met stoere of zelfs hoge laarzen of boots of ga helemaal fashion forward door sokken in je lovely lente shoes te rocken. Jawel, het mag!

Midi madness

Ben je niet meteen te vinden voor de korte jurken en zijn de maxi dresses dan weer te lang naar je zin? Midi is the way to go! Deze lengte flatteert elk figuur en zowel de XL als short legs. Er is dan ook keuze te over in deze lengte. Kies voor kleur, showstopping sleeves, prachtige prints en meer van all that fabness.

Anti-bibber tip: met een midi dress ben je sowieso al meer covered up dankzij de lengte. Door te kiezen voor een midi dress met halflange mouw en te matchen met een sneaker of stoere boot, rock je deze dress ook bij de frissere lente temperaturen. Zodra het zonnetje verschijnt, switch je jouw sneaks of boots met een leuke slipper, loafer of pump.

Maxi love

Maximale wauwness? Check met de maxi dresses! Met een lange jurk ben je meteen dressed to impress. Again is er keuze te over in deze dress department met power prints, bohemian style jurken, satijn chiqueness en meer van dat moois.

Anti-bibber tip: een maxi dress vormt je go-to keuze bij kouder weer, want je benen zijn fully covered. Rock een kortere knit, jeans jas of stoerdere jacket over je lange jurk en je bent klaar om te shinen no matter the weather. 

Sultry satijn

Niets zo dazzling als een satijnen jurk en deze zijn dan ook trending dit jurken seizoen! We zien zowel lange satijnen dresses die je een instant wow look bezorgen als de midi slip dresses die je helemaal op of down kunt dressen, afhankelijk van de gelegenheid. Match met fancy heels voor het paasfeest en combineer met een paar slippers voor een zomerse laid back vibe. 

Anti-bibber tip: rock opnieuw een kortere jacket of knit over je satijnen jurk en kies voor sneakers of leuke boots bij rainy weather. Draag als extra lovely layer een T-shirt of leuke top met lange mouwen onder je slip dress en show meteen je fab fashion sense.

Shirt dress chiqueness

Dé showstopper in deze dress parade is de shirt dress! Deze jurk is very trending in de fashion hitlijsten en een must voor je lente en summer wardrobe. Voorzien van een volledige rij knopen en vaak ook een taillelint, kun je met een shirt dress alle kanten uit. Flatterend voor elk figuur dankzij de fab snit die je lekker los kunt dragen of show off je taille met het lint. Dress up met high heels of keep it casual met een paar sneakers. De shirt dresses komen in alle lengtes, in pretty prints, knalkleuren of nude tinten en met lange, halflange of korte mouwen. Whatever you want dus!

Anti-bibber tip: rock een paar, al dan niet shiny, cowboyboots onder je shirt dress voor een covered up, maar toch absolute wauw look. Match met een lange cardigan, korte stoere jacket of knit als extra lovely laagje.

Ontdek alle lovely lentejurken hier en grab je dress crush waarmee je sowieso de show steelt op de paasparty! Wedden dat de paashaas can't take his eyes of you?


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK