• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Hot head candy gespot

No trick, maar wel definitely een treat zijn de power petten, baretten én bucket hats die je dit najaar en aankomende winter de nodige cool bezorgen! Staan ze al op je fashion bucket list? Hopelijk wel, want deze head candy maakt je look helemaal fashion flawless, dus leave your hat on ladies!

Hats up met de hot hoofd accessoires

Wie in de koudere maanden enkel aan mutsen en hoofdbanden denkt, heeft dringend een style update nodig. Tijd dus voor een hats up want het zijn de petten, baretten en bucket hats, better known als de nineties vissershoedjes, die de fashion show stelen.  Casual, urban cool of classy paris vibes, al deze style opties liggen wide open met deze hot head accessoires. 

Val head over heels in love van deze beauties die de fab finishing touch vormen van je look. Bovendien vormen ze ook je go-to optie om een bad hair day te coveren: need we say more? En we hebben heel wat bold beauties in store voor jullie, you choose you loose!

De bold & beautiful head must-haves

1. De baseballpet

De baseball cap is niet meer weg te denken uit het modebeeld en gaat ook never out of style. Je kunt niet missen met deze power pet. En nee, hij is heus niet enkel allowed bij een baseball game of tijdens een herfstwandeling, maar the fashion game is wel on als je een baseballpet rocked! 

Draag de pet lekker urban cool met een wide leg of mom jeans en oversized sweater of jacket of draag em very verrassend met een cool knit dress of zelfs fancy jurkje en een paar stoere boots of hot heels. Release je inner fashion daredevil en voeg instant coolness toe aan elke look!

De bold baret

Mais oui ma cherie, die baret is zeker iets voor jou! We know, het voelt een beetje dressed-up, maar toch is de baret een absolute go. Hiermee geef je elke outfit de nodige punch en chiqueness. Draag em de classic way een beetje schuin op je hoofd met je haren los of een lage staart of rock em gewoon recht op je hoofd als een muts. 

Match de baret heerlijk classy fabulous met een geruit rokje en leuke knit of een straight leg of split jeans en een fancy blouse. Kortom, step up je fashion game bij elke outfit met een bold baret!

De bucket hat

De nineties called, ze willen hun vissershoedjes terug. Maar no can do want de bucket hats maken onze hoofden helemaal gek met hun flawless features! In de zomer grijpen we vooral naar de katoenen exemplaar maar deze bold beauties kregen een winter make-over met soft en cuddly furry en ribfluweel exemplaren. Too hot to handle? Toch niet! Deze passen perfect in de huidige nineties revival op fashion vlak dus go get yours en mis deze style trein niet. 

Match je very cuddly bucket hat met een teddy jas en creëer een unstoppable aaibaarheidsfactor. Of kies voor een cozy knit, een mooie mantel of zelfs een sexy suit voor de nodige softness. Pick your style en wedden dat alle heads turnen als hij voorbij loopt?

Keep your head up!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK