• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Lente color fest: you’re invited!

Spice up your life met kleur and lot's of it deze lente en zomer! We kunnen er niet naast kijken en zetten alvast onze fab sunglasses op want het nieuwe seizoen kleurt zowat alle kleuren van de regenboog die je volop mag mixen tot een kleurrijke fashion cocktail. Ben jij al klaar voor je next color crush? Wij wel!

Color crush

Heb je tijdens het scoren van de hotste sales items al een glimp opgevangen van de nieuwe collectie? Dan was je probably blinded bij color want hoe feller, hoe beter lijkt wel de nieuwe trend. 

Het color fest van de winter gaat ook in de lente lustig verder met 50 tinten groen waaronder ook very exotic green, tigerlily oranje, fel fuchsia en pretty pink vibes, pastel geel, electric en royal blue en last but not least, luscious red. Voel je the summer vibe? Na deze knallende kleuren douche sowieso wel!

Kleurendouche: knal met deze trending tinten

Fifty shades of green

Groen? Doen! Met zoveel verschillende tinten groen om uit te kiezen, scoor je definitely je go green kleur om mee te knallen. Ook hier geldt: the brighter, the better, want het is vooral exotic green dat de show steelt.

Denk een fel groene levendige kleur die niet te negeren valt. Match erop los met andere tinten à la roze of geel of tune it down met een iets rustiger moka of beige, a.k.a de basiskleuren van het nieuwe seizoen dus move over donkerblauw en zwart.

Trending tigerlily

We hebben deze trending tint al uitvoerig besproken in een previous post, maar tigerlily oranje eist volop onze aandacht en terecht. Denk een heerlijk juicy orange waar je instant je tanden in wilt zetten voor een lovely fashion meal. Smakelijk!

Ook deze knalkleur laat zich vlot combineren met de andere trending hot shots zoals alle tinten roze, fury red of royal blue voor een color crush combi to die for. Of kies opnieuw voor een mix met knappe neutrals zoals beige en mokka voor een meer pretty preppy look.

Pink party

Pretty in pink? Yes please! De zomer kleurt zowel bubblegum roze, pretty peach als fierce fuchsia en alles daartussen. Dus release je innerlijke Barbie core en rock die roze tinten like no other!

Roze meets groen, geel, oranje, blauw en ja hoor, zelfs rood. Kortom, iedereen needs a little pink in hun kleerkast om volop te mixen met de andere trending tinten voor een coole kleuren clash. Durf jij deze pink party te joinen?

Mellow yellow meets fel geel

Ga voor geel! Keep it mellow of ga voor fel fluo, afhankelijk van je mood of the day. Zo ga je voor een meer buttery geel voor een flowy feel of spice up je look met illuminating yellow. Jij kiest zonder dat je verliest.

Geel matched perfect met de andere trendkleuren, het is simpelweg een kwestie van knaldurf. Dus voel je de vibe? Ga dan lekker all out met oranje, blauw, roze en groen voor een crushing color block look. Of tune it down met wit, beige en mokka.

Feeling blue

Ben je klaar voor de blues? Maar dan niet in de vorm van een sad sob story, maar eerder een love at first sight verhaal wanneer we al die tinten blauw zien passeren! Denk zowel hemelsblauw als royal blue. Die laatste loodste je al koninklijk doorheen de winter en blijft ook in het voorjaar en de zomer een hit.

Loop letterlijk een blauwtje en hul je van kop tot teen in lovely blue voor een power punch look of clash it up met de andere hot shots en kies voor een lovely mix met roze, geel en, ja hoor, zelfs groen en oranje.

Lovely luscious rood

Met Valentijn just around the corner spotten we nog een laatste, niet te negeren showstopper: ga voor vurig rood! Fel en fiery, net als ons modehart dat volop gaat kloppen als we deze kleur in full force zien schitteren. 

Rood vormt een match made in color heaven met haar partners in true crime roze of oranje. Of kies voor een gouden huwelijk met beige en mokka. The choice is yours.

Be bold

Onze boodschap? Be bold! We know, het is misschien een tikkeltje scary om je aan een knallende kleuren douche te wagen, maar put on je big girl pants en durf volop te combineren en te clashen met kleur. No worries, je kunt niet veel verkeerd doen want alles mag en alles kan.

Kleuren combineren met prints? Yes please! More is more, dus stap uit je comfort zone en knallen maar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK