• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Colour watch: trending tigerlily

Colour me orange, en dan meer bepaald de kleur tigerlily. Het klinkt niet alleen lovely maar is ook absolutely fabulous! De dopamine dressing blijft ook deze lente en zomer wagenwijd openstaan en verwelkomt nieuwe, eye catching tinten, die ons instant laten dromen van de lente. Orange is the new black? Yes please!

Colour me orange

Het sales seizoen is officieel geopend en de jacht naar de beste koopjes is in full force van start gegaan, maar ondertussen eist ook de nieuwe collectie al volop de aandacht met showstopping kleurtjes waar we helemaal blij van worden in deze grijze dagen. Eentje springt er meteen al uit en dat is oranje en meer bepaald de tint tigerlily of mandarijn oranje. Een appelsientje anyone?

Denk tops, T-shirts, blouses, jurken en truien in juicy orange en begin alvast te watertanden bij de gedachte aan zoveel fashion lekkernijen. Bovendien laat deze top tint zich ook perfect combineren met veel andere hot shots die we dit seizoen niet kunnen negeren. Zoals bijvoorbeeld power pink, fiery red, felgeel of royal blue voor een clashing maar winning colour clash. Of met knappe neutrals zoals mokka en beige. Ook oranje in the mix met lovely prints is the way to go!

Style en shine

Hoe je deze fab oranje tint moet rocken? Bij Queens hebben we alvast opties in overload in store, zodat je zeker jouw te temmen tigerlily item kunt stylen en vervolgens volop shinen!

Gedurfde dresses

Ga voor een jurk in deze gedurfde oranje tint en shine brighter than the sun! Kies voor een comfy knit dress in full oranje kleur en geniet van een fab fit. Of ga voor een classy hemdsjurk met sassy streep –of andere pretty print in clashing, maar toch matching roze, die je ook perfect open als kimono kan dragen. Hello hot spring look!

Blissful blouses

Keep it classy met een oranje blouse die je casual chique kunt combineren op een wide leg of straight jeans of helemaal dressy op een geklede broek. Kies bijvoorbeeld voor een fancy suit pants in felroze of een meer neutralere tint als je het liever wat klassieker combineert. Een blissful blouse met hot print op een ripped, straight jeans in bleke kleur? Trending spring vibes all around!

Tigerlily tops en shirts

Ben je nog een orange virgin? Begin dan voorzichtig met baby steps door een touch of tigerlily toe te voegen aan je look zoals bijvoorbeeld met een oranje satijnen topje of shirt, dat je combineert onder een leuke knit of blazer. Kies voor de combi, again, voor andere showstopping kleurtjes of voor chique neutrals, as you wish.

Kleurrijke knits

Ook in de lente crushen we nog hard op coloured knits en ook daar spotten we lots of lovely orange! Denk een full-on oranje truitje dat je op zowat alles kunt combineren of kies voor een heerlijke oversized knit met strepen in een al even flashy kleurtje. 

Wow blazers

Dat de blazers nog steeds banging zijn in de lente, is hot news en met een oranje blazer leg je meteen de basis voor een fashion forward look. Combineer met een simpel wit T-shirt en matching oranje broek of go wild met andere clashing kleurtjes. Rock de blazer over een jurk, op een jeans, op een rokje, kortom op whatever you want!

Go get je oranje tigerlily trend item en strutt it ladies!


 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK