• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens gift guide

Het is weer pakjes seizoen dus tijd om je kerstmuts op te zetten en punten te scoren met de leukste gifts onder de boom! Heb jij je mama, (schoon)zus, nicht of bff getrokken als secret Santa of wil je in full kerstvrouw modus iedereen verrassen met leuke en originele cadeautjes? Met de gift guide van Queens verspreid je volop de holly jollyness!

Pakjes walhalla

Weet je niet wat geven? No worries, enter de Queens gift guide met een heus pakjes walhalla en laat je overspoelen door de vele cadeau ideetjes. Lovely juwelen, home deco, cuddly sjaals, fab haaraccessoires of portemonnees in knalkleuren: wedden dat je niet kunt kiezen? You choose, you loose! 

Treasure hunt@Queens

Put a bling on it

Time to shine! En wel met de beautiful bling in store. Heb je onze Dottilove juwelen al gespot? Deze zijn jouw go-to gifts voor juwelen lovers die altijd blij worden van some serious shinyness.

  • Kies je voor de grotere statement oorbellen of crush je hard op de kleinere earcandy? Keep in mind voor wie je koopt en sla je slag! Ga voor een perfect paar of mix en match met twee of meer verschillende oorbellen of piercings, want dat kan gewoon! Per stuk betaal je €10 of €12,50 en per paar €20 of €25. 
     
  • Ook de armbanden laten je shinen en again is er keuze te over. Kies voor de Dottilove armbanden in goud, zilver of met coloured beads voor €19. Of ga voor de onweerstaanbare arm snoepjes met de very trending gekleurde schakelarmbanden voor €11,95, die je kunt combineren met de kleinere armbanden in knalkleuren en met metallic shine voor slechts €3,95.
     
  • Ring-a-ling-alert! Ook met de ringen scoor je gift points met de showstoppers van Dottilove. Hiervoor betaal je €19 of €25 euro per stuk.

De juwelen zijn stuk voor stuk Anti-allergisch, nikkelvrij en 14K verguld.

Extra gift tip: we hebben ook superleuke juwelendoosjes van Jackie & Lucy voor €19,95, waarin ze de sassy sieraden kunnen bewaren en veilig mee on the road nemen. Daarnaast krijg je bij elke Dottilove aankoop een leuk sieradenzakje mee om de juwelen in te bewaren. 

Cozy chiqueness

It’s the season to be jolly én cosy! Warm én fab tegelijk? Yes please! En wel met de leuke sjaal meets muts/hoofdband en handschoenen sets in leuke snoepkleurtjes that brighten up your day. 

Of kies voor enkel een dikke statement sjaal in lovely kleurenmix of cosy teddy handschoenen. Ideaal als cadeautje voor koukleumen die toch willen shinen. De sjaals koop je voor €20 à €25 per stuk en voor de handschoenen, mutsen en hoofdbanden tel je zo’n €12 neer.

Deco inspo

Heb je onze nieuwste deco hot shots al gespot? Krijg een instant homey feel van de prachtige kandelaars of statement geurkaarsen die elke ruimte naar the next deco level tillen. 

Dus fleur het interieur van je mama, zus of bff op met een van deze very wanted must-haves en choose wisely volgens het juiste kleurenpalet. En de prijzen die variëren tussen de €8,99 en €14,99 maken het geslaagde gift plaatje helemaal compleet!

Banging bags en wonder wallets

De banging bags zorgen voor een love at first sight verhaal bij echte handtassen lovers. Dus mag het wat meer zijn? Kies dan de perfecte statement bag uit ons uitgebreide assortiment! Pretty in pink, classy zwart of dazzling goud? Houd de fashion favorites van degene voor wie je koopt in mind en verras ze met een banging bag aan prijzen die variëren tussen de €40 à €80.

Ook de kleine wonder wallets in candy kleurtjes en met sleutelhanger vormen een top gift! Of kies voor de grotere portemonnees, afhankelijk van de needs van de gelukkige ontvanger. Het merk Jackie & Lucy spoiled met deze must-haves die je al je scoort vanaf €7,99. 

Fab hair, don’t care

De nineties called, ze willen hun sassy scrunchies en coole hairclips terug maar no can do! Deze zijn helemaal hot én bovendien heel handig om in een handomdraai een fab coupe te creëren. Did somebody say perfect gift? Jawel hoor! En dat voor slechts €3 tot €8, need we say more?

Check it!

Kiezen is verliezen, maar helaas denkt ons budget daar anders over dus hoe beslis je what to give? Trek well prepared op treasure hunt in onze Queens stores door eerst wat inside information te verzamelen over de persoon waarvoor je koopt. Vraag gerust om een wishlist en stel zelf een checklist samen à la:

  • Draagt ze graag juwelen? Zo ja, liefst zilver of goud? En liefst oorbellen, ringen of armbanden?
  • Welke kleuren flatteren haar?
  • Welke kleur jas draagt ze en welke sjaal en/of muts en handschoenen matchen daar mooi mee?
  • Is ze into home deco en welke kleuren komen terug in haar interieur?
  • Wat is haar go-to stijl? Eerder classy chique of fabulous flashy?
  • Draagt ze graag haarspelden of scrunchies en hoe dik is haar haar? 

Probeer je eigen favorites even naar de background te verplaatsen en leef je helemaal in in de stijl en voorkeuren van degene voor wie je koopt en bezorg ze zo een magisch kerstmoment.

De juwelen, home deco en haarspelden zijn store exclusive, maar dat maakt het ook makkelijker om te kiezen als je ze in real life kunt bewonderen. 

En dan nu: tijd om in full secret Santa mode te gaan ladies!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK