• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Trendwatch: bruin is the new black

Hoewel we nog zoveel mogelijk zalig nazomeren, staan de herfsttrends al ongeduldig te popelen om de fashion scene over te nemen. Wie in de herfst en winter zweert bij zwart: we’ve got some news for you want bruin is the new black! Chocolade, karamel, mokka en latte tinten nemen in full force onze garderobe over. En ja hoor, het wordt wel definitly smullen van al dat beautifull bruin!

Bruin als basis

Basically komt het hierop neer: move over zwart, want bruin vormt dé basis kleur waarmee je lekker all out kunt gaan om volop te mixen en matchen met de andere modekleuren die deze herfst en winter kleur geven aan je outfit. 

En dat zijn er veel! We zetten de candycrush kleurentrend van de zomer verder met heel wat felle en colourfull tinten voor een heerlijk bold én beautiful kleurenpalet. Dus stap uit je comfort zone en durf een wide leg chocolade bruine broek te combineren met een paarse blouse met pofmouwen of een oranje pull. Of kies voor een bruin boss lady suit met fel groene blouse of knalblauwe shirt voor een eyecatching look. En met een bruine wintermantel in trench stijl ben je helemaal ready to rock de bruin trend op straat met tal van combinaties.

Toon op toon

Ben je meer fan van de monochrome look? Kies dan voor de all brown look met een toon op toon outfit. Match bijvoorbeeld een donkerbruine floere broek met een karamelkleurige coltrui en daarover een beige teddy waistcoat. Of een prachtige lange suede lichtbruine hemdjurk met cognac kleurige boots. Ook een bruine geklede broek met daarop een knusse beige knit met bruin streepje vormt een knaller van een herfstlook!

50 tinten bruin

We know, het is niet voor iedereen even gemakkelijk om het veilige zwart even links te laten liggen… Maar we geven je toch graag een push in de bruine richting. Want waar zwart niet altijd even flatterend is voor iedereen, bestaat er sowieso een bruine tint die perfect matched met je huid. 

Met wel fifty shades of bruin, heb je keuze te over om jouw ideale tint te scoren én volop te shinen. Think chocolate en coffee, want we zien heel wat heerlijke kleuren passeren à la chocoladebruin, hazelnoot, cappucino, latte, mokka, ... En believe us, it looks as good as it tastes. Dus passen maar en meet je match! Bovendien geeft bruin je een instant sophisticated look, need we say more?

Black meets brown

Don’t worry blacklovers, je moet heus niet all the way vaarwel zeggen tegen good old black, want ook zwart spotten we zeker terug in het kleurenpalet van de aankomende herfst en winter. En bovendien mag je bruin en zwart shameless combineren, zonder de mode bal helemaal mis te slaan. Je scoort er zelfs extra fashion punten mee. Kies dus gerust voor een black meets brown look als je nog niet fully ready bent om bruin helemaal te omarmen.

Dus fashion queens, get ready to fall in love met zoveel lovely bruine herfst en winter must-haves in onze shops en online. Kies full on voor hot chocolate, zowel met een mug en cozy dekentje in je zetel als in alle glorie in je kleerkast. Go bold en brown ladies!


 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK