• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Trendwatch: winning waistcoats

De temperaturen dalen en de energieprijzen gaan omhoog, so layer up ladies! En we’ve got some loveable laagjes in store for you: meet de waistcoasts en gilets en feel hot, hot, hot. Blijf warm én fabulous met deze trend toppers van het seizoen. Furry, dons of trés chique? Waistcoats for the win!

It’s waistcoat o'clock

Samen met het nieuwe modeseizoen maken onze fashion harten stiekem een sprongetje voor al die nieuwe style mogelijkheden. En het is waistcoat o'clock dames! Tijd voor laagjes en lot’s of mix en match fun. Gilets, waistcoats, mouwloze vesten, bodywarmers, jassen zonder mouwen: name it en we’ve got it. 

Zoek je een extra warmte laagje voor over je trui of fancy blouse die net een tikkeltje te koud is (zeker nu we massaal de verwarming enkele graden lager zetten), wil je een makkelijke tussenseizoensjas of waag je je aan een classy gilet als onderdeel van je boss lady suit of in combi met een gebreide jurk? Puffers, valse pelskes of een geklede variant: de bekende bodywarmer is back en here to stay! Hoewel deze een tijdje op de fashion bank moest zitten en niet mocht meespelen, vormen ze nu de winnaars van het seizoen. Je merkt het al, ze komen in tal van modellen, stofjes en snits. How to style? We’ve got you!

Wear it, rock it: tips to style

1. Als in between jas

In de herfst of early spring kan het jas wise al eens een struggle zijn, want het is te fris om zonder jas buiten te gaan, maar vaak nog een tikkeltje te warm om al meteen je wintercatch uit de kast te halen. In comes de waistcoat, bodywarmer of jas zonder mouwen als the way to go.

Je body blijft lekker warm, terwijl je toch geniet van veel bewegingsvrijheid. Ideaal als cover-up om over zowat alles te dragen. En er is keuze te over! Kies je voor de puffers, al dan niet voorzien van handige capuchon tegen de regen, want let’s face it, die kan in de herfst al eens met bakken uit de lucht vallen. Of ga je voor de very cuddly fake fur of teddy modellen? Of liever wat meer classy met een mantel slash trench model zonder mouwen die je ook heel gekleed kunt dragen? Many mogelijkheden, maar je kunt niet missen met deze must-have!

2. Als lovely laagje

Ook indoors kunnen we wel een extra laagje gebruiken met een lovely waistcoat of bodywarmer. En wie denkt dat je ze enkel à la sporty spice kunt dragen, think again! Vooral de pelskes zorgen voor een fancy touch en tillen je complete look naar the next fashion level. Draag ze over je favoriete dress of blouse met pofmouwen en strutt it.

Toch liever wat meer urban casual? Kies dan voor de teddy meets quilted bodywarmers en match ze met een cozy trui en jeans of draag ze over je gebreide jurk of jumper dress en paar chunky sneakers en keep je cool.

Of ga voor een checked waistcoat die je combineert met een coltrui en geklede wide leg pants en rock je preppy look.

3. Als dressed-up gilet

Ben je een full on blazer lover? Dan is de mouwloze gilet jouw fashion cup of tea! Basically is het gewoon een blazer zonder mouwen. Dus combineer deze over een fancy blouse, lovely sweater of leuke jurk en get classy girl.

De meeste gilets zijn heerlijk oversized zodat ze instant meer cool toevoegen aan je klassieke dressed-up look. Kies bijvoorbeeld voor de fuchsia knaller van Ydence die je combineert met matching wide leg pants en lovely gestreepte knit zodat all eyes on you zijn. Of kies voor een neutrale zwarte topper die je met zowat alles uit je kleerkast combineert. 

Wear it, rock it en strike a pose!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK