• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Candy crush kleurenpalet

Klaar voor kleur? You better be! Deze lente en zomer kleurt alle kleuren van de regenboog. Mellow yellow, bubblegum pink, paars, lila, lichtblauw, knalgroen en orange is the new black: we zien met z'n allen het leven door een kleurrijke bril. En wat nog leuker is, je mag ze allemaal bij elkaar gooien tot een stylish kleuren clash zonder daarmee buiten de fashion lijntjes te kleuren. 

Kleuren knaldrang

De lente staat nu echt voor de deur, we kunnen het zelfs al voelen met de eerste well needed zonnestralen op ons gezicht die de lange, grijze winter stilaan verder wegduwen. En met een zomer die vorig jaar zo goed als volledig in het water viel, zijn we allemaal klaar voor een opkikker, dus color it up! Laten we beginnen met onze kleerkast, waarvan we de deuren wagenwijd mogen open zetten voor een heuse kleur invasie. Klaar voor de kleuren knaldrang? Wij alvast wel!

De killer kleuren voor lente/zomer 2022 op een rijtje:

  1. Pretty in pink
    Hot pink, zacht roze of fel fuchsia? Er is niks shocking meer aan pink en roze is overal aanwezig deze lente en zomer. Voor iedere teint valt er wel de perfecte tint roze te scoren waarmee je een instant glow én smile op je gezicht tovert. 
     
  2.  Veel geel
    Haal letterlijk het zonnetje in je garderobe met gele goodies die elke outfit opfleuren. Opnieuw zien we heel wat tinten voorbij komen van zacht pastel mellow yellow tot knalgeel. Kies voor happy vibes en knal met het juiste geel voor jou.
     
  3. Lila love
    Lila is nog steeds here to stay en we like! Lila is een kleur die bij zowat alle types past en het laat zich volop combineren met heel wat andere tinten. 
     
  4. purple power
    Van lila gaan we verder naar power paars. Kies voor de combi paars-oranje en scoor stijlpunten met je geslaagde kleuren clash.
     
  5. Groen? Doen!
    50 tinten grijs? Ik dacht het niet! Eerder groen, want deze kleur laat zich in heel wat tinten zien deze lente en zomer. Van zacht munt, naar grasgroen, over petrol tot zelfs kaki: go green is de boodschap!
     
  6. Knallen met oranje
    Een van de kleuren toppers voor de lente en zomer van 2022? Oranje! Niet meteen een first pick, maar toch vaak een perfecte keuze. Ga voor de real deal en knal met fel oranje of kies voor koraal en houd het lekker zacht.
     
  7. Feeling blue
    Krijg allesbehalve de blues van de blauwtinten die we spotten in het zomerse kleurenpalet. Licht-, denim- en koningsblauw nemen de overhand en laten het donkerblauw links liggen.
     
  8. Beige basis
    Waar zwart vaak als basiskleur domineert, neemt beige het deze lente en zomer maar al te graag over! Houd het lekker licht en combineer beige tinten met de happy pastel kleurtjes voor much needed vrolijke vibes.

Mix de perfecte kleurencocktail

Ben je klaar voor een full knal look? Durf dan volop te mixen met de kleuren, zonder al teveel na te denken wat wel en niet mag en stel zo de perfecte kleurencocktail samen waarin je volop kunt knallen. Alles mag tegenwoordig, maar de vraag is: durf jij het aan?

Geel en lila, paars met oranje, mintgroen en roze, petrol groen met rood, lichtblauw en beige, fel groen met fuchsia, koraal met koningsblauw, geel met groen,  … Durf uit je comfortzone te stappen en te experimenteren met kleur. Wil je niet meteen voor de knal combi’s gaan, ga dan voor een broek of blouse in een felle kleur die je combineert met een neutralere tint. Of begin bij de accessoires en kies voor een color blocking handtas, een sjaal in opvallende kleurtjes, eyecatching juwelen of sneakers in pasteltinten.

Weg sleur, kies voor kleur!


 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK