• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Closet catch: basic tees

Je go-to closet catch voor deze lente en zomer? Een basic T-shirt! Simpel, indeed, maar daarom niet minder belangrijk in je wardrobe om leuke looks samen te stellen. Bij Queens scoor je de basic tees bovendien in alle trending kleurtjes, dus what are you waiting for?

Kiezen is verliezen

Een basic T-shirt saai? Helemaal niet! Ze vormen je go-to combinatie partners voor een laid back en toch trending look. Een witte basic tee vormt een absolute must in je kleerkast en daarnaast is het kiezen geblazen tussen alle knallende en hot saison colors. 

Maar you know what we say: you choose, you loose, dus laat je lekker gaan en kies gerust een extra kleurtje uit. En don't worry, dankzij de zachte prijsjes blijft naast je slick style ook je bankrekening on point.

Style check: zo match je jouw basic tee

Laid back op denim

Wie denkt aan een basic T-shirt, koppelt daar bijna blind een jeans aan want dat is ook simply een droom match! Kies je favo, liefst recht, mom of wide leg en al dan niet ripped, jeans uit en pick je perfect tee in het wit of één van de vele kleurtjes in store om erop te combineren. Et voila, je laid back look is een feit.

Level up je look door er een blazer bij te combineren of kies voor een bold touch met een stoere jacket. Of blijf lekker in de comfy zone met een leuke knit.

Sassy in een suit

Suits zijn een ding deze lente en zomer, maar niet alleen om all the way dressed up op een feestje of die belangrijke meeting te verschijnen. De pretty pakken worden echt als everyday wear gedragen en dan vormt een basic tee de perfecte combo om het een instant urban touch te geven. 

Kies opnieuw voor een basic witte topper of knal met kleur door bijvoorbeeld een petrol pak te combineren met een pink tee: sassy much? Maak het geheel af met een leuke sneaker of lovely loafer en je bent good to go.

Cool en classy dressed

Samen met de suits, zijn ook de wijde en meer straight leg broeken hot and happening. Zowel in de geklede broeken, die vaak deel uitmaken van een suit, als in de jeans en andere pretty pants. Je go to keuze om erop te combineren? Right, een basic T-shirt!

Door je wijde of rechte broek te combineren met een simpele tee creëer je een instant cool, maar toch classy en vooral effortless look, need we say more?

Rock je tee-skirt look

Mini, midi of maxi, welke rok je ook draagt, rock je look met een T-shirt en spread die spring vibes!

Een basic T-shirt is dé combinatie partner bij uitstek om met je rok te combineren. Steek je shirt helemaal of half in je rok en finish off je look met een blazer, leuke jack of knit.

Short summer vibes

Summer o' clock? Tijd om je benen bloot te geven en je hot shorts te rocken! En dat doe je helemaal in sunny stijl met een basic shirt erop.

Summer in the city, we dromen er allemaal van en binnenkort is het weer zover. Kies je favo short, match met één van onze leuke shirts en knal met die summer vibes!

Kies je catch

Kies je voor basic maar absolutely beautiful wit? Of knal je met één van de trending kleuren à la groen, roze, blauw, geel, rood of oranje? Ook in de hals department zijn er nog knopen door te hakken, want ga je voor een rond of een V-hals? Kies je catch!

Tip: een big boezem vraagt om een V-hals of een wijd uitgesneden rondere hals. 


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK