• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Game, solden, match!

It's the most wonderful time of the year voor echte fashion addicts, want samen met de kerstperiode, is ook de koppelverkoop in full force losgebarsten met als hoogtepunt; de solden! Game, set, match? Wel als je dit sales gameplan volgt met must-score items die ook het komende voorjaar nog hot in je closet zijn!

Slim solden shoppen

Hoewel we al lichtjes hartkloppingen krijgen bij de aanblik van zoveel kortingen is het toch aan te raden om kalm te blijven en je voor je sales hunt mentally te preppen met een lijstje waarmee je op jacht kunt gaan. Zo voorkom je impulsaankopen (al mogen die er off course ook zijn) en blijf je budget wise toch een beetje on track.

Slim solden shoppen? Kunnen we! En wel door een lijstje te maken met enkele must-score solden treasures die je ook dit voorjaar nog als 'nieuwe collectie' kunt rocken. Wat was hot deze winter en blijft ook in de lente fashion forward? Take notes ladies en get ready to crush deze soldenperiode!

Sales gameplan

Ready set go! Zet deze sales items alvast op je most wanted lijstje:

Banging blazers

Did you hear? De blazer is al even back en very hot in fashion town. We rockten hem al deze herfst en winter en ook in het voorjaar vormen ze je go-to cover-up. Zowel in een full-on suit met matching kostuumbroek als casual cool op een jeans, knitted dress of dressed-up op je party dress.

Kies bij voorkeur voor een kleurtje zoals zuurstok roze, banging blauw of knalgroen en ga voor de oversized fit om helemaal on trend te zijn.

Pretty pants

Blazer? Check! Zit er ook een matching broek bij met een fab fit voor je hot bod? Geniet dan van de korting en neem die ook ineens mee! Want ook in het voorjaar strutten we verder in de fancy suits. 

Bovendien kun je de kostuumbroeken ook perfect apart als pretty pants dragen in combinatie met een coole knit en een paar sneakers. Kies voor een wide leg exemplaar of een slim fit model, whatever suits you better!

Coloured en cropped knits

Sweater weather: yes please! Vroeg in het voorjaar kunnen we absoluut nog een comfy knit gebruiken en ook de pre spring collectie zit vol coole knits. Dus scoor jouw go to sweater in de sales en rock em lekker verder in het voorjaar.

Enkele voorwaarden om trendwise on track te blijven: kies voor een leuke en opvallende kleur mix of eventueel een pretty print en keep it cropped. De truien worden steeds korter en zelfs cropped gedragen. Liefst in combinatie met een wide leg broek of jeans.

Denim-alert: go wide!

Trek je op sales jacht naar the perfect jeans? Laat de skinny dan nu echt even links liggen en waag je aan een wide leg model. We know, het is even wennen, maar believe us, de nieuwe denim collectie is breder en beter!

Je kunt het niet langer negeren, de wijde jeans is een blijver. Dus scoor je perfect fit in de sales en strutt it. Denk niet dat het jouw niet staat, want newsflash, de wide leg is een match voor elk figuur én je krijgt er optisch enkele centimeters bij dus what’s not to like?

Winning waistcoats, gilets en bodywarmers

Waistcoats en bodywarmers zijn nog steeds winning in het voorjaar dus scoor jouw body topper in de sales en show of je trending look.

Keep an eye out voor showstopping bodywarmers in knalkleuren, dus laat de al te winterse exemplaren links liggen en kies voor coole colours die je ook in voorjaar nog kunt rocken. Waag je voor de waiscoats aan lovely leather en finish off je suit met een lovely gilet.

Kleuren clash

De color clash gaat lekker verder in het voorjaar dus kies voor kleur en color up je wardrobe! De wintercollectie liep al over van kleur dus ga tijdens het soldenshoppen all out en kies je kleuren crush.

Groen? Doen! Roze? Yes babe! Oranje, geel, fel blauw, rood, paars, lila of pastel? Jawel! Ook deze lente kleurt in alle kleuren van de regenboog dus get ready to be seen.

En dan nu: grab je on -of offline shoppingbag en go get je sales treasures!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK