• gratis verzending vanaf €50 • wekelijkse nieuwigheden •
Winkelmand Inloggen Favorieten
X happiness X confidence X empowerment Xbody diversity X natural flair X

Queens fashion favorites: Sandra's picks

Outfit inspo nodig? Well let me introduce to you Sandra, ook wel bekend als de leading lady van Queens Mechelen. Met haar flawless flair en fashion sense staat ze dagelijks haar klantjes met veel raad, daad én liefde bij! Haar Queens closet kleurt vaak roze, met stylish casual looks in the mix met fancy showstoppers. Dringend tijd dus om Sandra's fashion picks eens te bekijken.

Sandra's style file

Als het van Sandra afhangt, is het altijd pink ò clock want roze is haar absolute lievelingskleur! Al wilt ze daar wel graag verandering in brengen door wat meer uit haar comfort zone te stappen en af en toe te kiezen voor chic neutrals. Voor een classy avondje uit bijvoorbeeld. Casual met de nodige edge om te werken en simply chique met een vleugje glam voor de after work fun: dat is Sandra's stijl in een fancy notendop.

Padel in full pink outfit? Check! Een comfy maar toch fashion look die ook diervriendelijk is? Dubbel check! Een full glam look voor een fancy diner? Driedubbel check! Sandra is van alle fashion markten thuis en dat zien we aan haar fashion favorites. Here they come!

Sandra’s top vijf fashion favorites

1. Set top + short - Pink (€59,99)

Deze hot pink comfy set van GG Luxe in, jawel, zalig zacht spons, is een fashion dream come true voor Sandra: "Padel is mijn hobby en als ik daarbij een comfy maar toch stylish setje in mijn lievelingskleur kan dragen, za-lig gewoon!' Deze fab set vormt ook je go-to keuze voor een relaxed chill dagje in stijl en zo ben je helemaal mee met de co-ord én spons trend. Kan het nog meer fashion forward?

2. SLMaybella Dress - Black (€89,95)

Met deze next level little black dress met pofmouwen en fabulous open rug detail ben je helemaal on point voor een diner, fancy feestje of eender welke gelegenheid! Ook Sandra is fan: "Dit kleedje is gewoon perfect om mee weg te gaan of iets lekkers te gaan eten. Simpel maar toch stijlvol." We couldn't agree more Sandra! Iedereen heeft de perfecte little black dress nodig in haar kleerkast en met dit model maak je meteen een fashion statement.

3. ONLSONNY-DARSY HW WIDE CRP PANT (€34,99)

Casual meets fashion met deze cropped, wide leg jeans van Only, één van de absolute favorieten van jeanslover Sandra: "Ik droeg eigenlijk altijd skinny jeans, maar wilde graag eens iets anders proberen qua jeans model. Deze zit zalig en de lengte vind ik ook super leuk, dus ik ben fan!" Het roze pastel kleurtje maakt het fashion feest helemaal compleet, al is deze denim must-have ook verkrijgbaar in pastel groen of geel. Sandra combineert haar jeans graag met een leuke blouse of shirt zoals deze witte top met v-hals en leuk detail aan de mouwen die ze in haar broek kan steken: "Dit is echt de ideale werkoutfit voor mij!"

4. SLCorinne Pants - Abbey Stone (€79,95)SLKama Blouse SS - Abbey Stone (€69,95)

Een stylish suit, maar net een tikkeltje anders: deze Soaked in Luxury set met broek in stone kleur en matching top zit Sandra als gegoten! Al is dit wel way uit haar comfort zone: "Ik wil een beetje veranderen van stijl en deze set sprak me meteen aan, ondanks de neutrale kleuren. Iets totaal anders dan wat ik gewoon ben om te dragen, maar het voelt goed!" Wij zijn alvast helemaal in love met deze high-end look in chic neutrals. De broek met licht uitlopende pijpen en elastische taille vormt een dream fit voor heel wat body types dus go get yours!

5. VMUNICA 2/4 POLO DRESS - Prism Pink (€36,99)

For the love of pink, dit roze, en again sponsen, kleedje van Vero Moda kan simpelweg niet ontbreken in Sandra's Queens closet. "Dit kleedje is echt helemaal mijn ding! De kleur, de fantastische fit: love it! Ik ben ook een echte sneaker madam en dat kan perfect onder dit kleedje." Bovendien kan ze, als grote dierenvriend, hierin volop knuffelen met haar eigen kat en de vele pluizige bezoekers in de winkel, zonder vrees voor scherpe nageltjes. Het kraagje zorgt voor een preppy touch, waardoor je het ook perfect gekleed kunt dragen.

And on that pink note, nemen we afscheid van Sandra's lovely Queens closet. Op naar de volgende!


© 2023 Funwear NV - Wingepark 55, 3110 Rotselaar (België) - BTW BE 0447.665.193
Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Queens Fashion gebruik van cookies. Meer informatie    OK